STEČAJCI IZ BIJELE POSTIGLI MALI NAPREDAK U PREGOVORIMA SA VLADOM

STEČAJCI IZ BIJELE POSTIGLI MALI NAPREDAK U PREGOVORIMA SA VLADOM

263
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Razgovori između bivših radnika JBB i ministra pomorstva i saobraćaja Ivana Brajovića, nijesu donijeli konkretna rješenja njihovog statusa, ali će biti nastavljeni, najvjerovatnije sljedeće sedmice. Ovo je našem radiju potvrdio predsjednik Sindikata JBB Mladen Krivokapić, koji je dodao da su ipak načinjeni mali koraci naprijed:

“Nećemo ništa iznositi u javnost dok ne definišemo neke stavove sa Ministarstvom sljedeće sedmice. Napretka jeste bilo oko isplate otpremnina, ali, razgovore nastavljamo da vidimo može li se nešto “pokrenuti”, poručio je kratko Krivokapić.
Sastanku u Ministarstvu prisustvovali su danas i stečajni upravnik JBB Žarko Ostojić, predsjednik Tenderske komisije Branko Vujović, direktor Lučke kapetanije Mladen Lučić i direktor Uprave pomorske sigurnosti Bar, Vladan Radonjić .
Bivši radnici nastavljaju proteste pred kapijom Brodogradilišta, pred kojom provode 52 dan.
Podsjetićemo i da su juče odbili revidiranu ponudu stečajnog upravnika Žarka Ostojića o njihovom novom radnom angažmanu, tražeći opet pismene garancije Vlade Crne Gore da će im otpremnine biti isplaćene po kolektivnom ugovoru, a ne socijalnom programu.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code