Stevan Katić od sjutra predsjednik Opštine Herceg Novi

Stevan Katić od sjutra predsjednik Opštine Herceg Novi

33
Podijeli

Kandidat vladajuće koalicije za predsjednika Opštine, koju čine Demokrate, Demokratski front, Novska lista, Socijalistička narodna partija i koalicija SDP-URA, je Stevan Katić iz Demokrata. Njegov izbor sjutra je na dnevnom redu prve redovne sjednice SO, koju je sazvao predsjednik, Miloš Bigović.

U materijalima za sjutrašnju Sjednicu, pored ostalog je i Predlog Rješenja o obrazovanju skupštinskih odbora, jer je druga tačka dnevnog reda Izbor i imenovanja.

Picerija i restoran

Biće formirano 7 odbora i to za: Statut i propise, budžet i finansije, turizam i privredni razvoj, planiranje i uređenje prostora, komunalno stambenu djelatnost, društvene djelatnosti i imovinsko pravna raspolaganja.

Na čelu Odbora za Statut i propise biće imenovana Marija Andrić (članovi: Boro Lučić, Simonida Kordić, Savo Marić, Danijela Đurović, Dragan Janković i Andrija Radman).

Odbor za budžet i finansije predvodiće Boris Seferović (članovi Odbora su: Miladin Vidaković, Petar G. Porobić, Savo Marić, Dragan Šimrak, Maja Bakrač i Zoran Kovačević).

Na čelu Odbora za turizam i privredni razvoj biće Boro Lučić (članovi Odbora su: Milan Bošković, Simonida Kordić, Dragan Šimrak, Dušan Radović, Stevan Koprivica i Maja Bakrač).

Odbor za planiranje i uređenje prostora vodiće Miloš Konjević (članovi Odbora su: Tamara Vujović, Nenad Sekulić, Simonida Kordić, Slobodan Radović, Slavko Vavić i Tatjana Fanfani).

Na čelu Odbora za stambeno komunalnu djelatnost biće Živko Krunić (članovi Odbora biće: Đorđe Vasilevski, Milan Bošković, Saša Kulinović, Aleksandar Škobalj, Ranko Konjević, Mladen Kadić).

Na čelu Odbora za društvene djelatnosti biće Tamara Vujović (članovi  su: Đorđe Vasilevski, Živko Krunić, Jovan Subotić, Saša Kulinović, Petar V. Porobić, Nada Karadžić, Dušan Radović i  Tatjana Fanfani).

Odborom za imovinsko pravna raspolaganja predsjedavaće Danijela Đurović (članovi Odbora su: Nenad Sekulić, Miladin Vidaković, Boris Seferović, Miloš Konjević, Mladen Kadić i Nevena Keković).

Početak sjutrašnje sjednice najavljen je za 12 h.

33 Komentari

 1. Partije movement’s nemaju kadrova! Jer zdrav, sposoban I samosvjesan nema sta cinit u politici.
  Zamislite kad dps nije kadrova imao a tek nastupajuci. Sa srecom I jedva cekam konkurse I uvoz kadrova iz pg I sjevera. I vec vam se zale aktivisti I simpatizeri da ih niko ne zove jer naravno izbori su prosli?

  7
  2
 2. Vujovicka 4 patije i 9 funkcija i ne 7! Vujovicka ima kvalitete! Dosta njih u Novom, Podgorici, EU, ZDA zna njene kvalitete! Tako da ce sigurno njena pomenuta saradnja, aktivnosti i Herceg Novom definitivno doprinjeti nove kulturno a i turisticke prihode. Njene aktivnosti bice usmjerene na aktualne i danas trzno zanimljive sadrzaje. DRK je cesto ukazivao sta Herceg Novom trijeba i da je to moguce i u Novom i da jedino tako NOVI bice NOVI Monte Karlo. Pustimo, dajmo mjesta i novim programima, aktivnostima, djelatnostima, koje su uspjesne u pojedinim turistickim destinacijama i koje dovode visoko platezne turiste. Zato je Dusan Radovic Kruso clan komisije kojoj predsjedava Vujovicka.

  1
  3
 3. Načelnik za urbanizam, stariji Zutkovic. Glavni administrator Andrićka. Direktor TO Simonida. Potpredsjednik Opstine Mića. Direktor za zastupanje i imovinu Poledica. Načelnik za društvene djelatnosti Olivera. Direktor Vodovoda Jancic. Direktor parking servisa Vavic. Sekretar SO Bendzo. Da nabrajam dalje? To je ta depolitizacija? Niste nikome prije izbora obećali funkcije jel’? Andrićka i Jancic su funkcije zaslužili blistavim karijerama od po mjesec ipo!? Bendzo i Zutkovic svojom dosljednoscu!? Sprdate li se vi sa gradjanima H-Novog? Moguće možda da gradjani i ne zaslužuju mnogo bolje od samih sebe, ali gospodo, ipak ste pretjerali. Dozivjecete debakl na idućim izborima koji će veoma brzo.

  12
  3
 4. Odbor za budžet i finansije-Seferović
  Odbor za društvene djelatnosti-Vujovićka pa svi ostali…………..
  Jer se ovo neko snama sprda,boga mi se sprda???????????????????????

  20
  3
 5. Sjutra ćemo uputiti čestitke predsjedniku, a danas, kao i mnogo puta do sada zamoliti Demokrate, DF, NL i SNP da se drže predizbornih obećanja i da se počne odmah raditi na smjeni rukovodećeg DPS kadra na svim nivoima kako u lokalnoj upravi, tako i u svim javnim ustanovama,bez milosti i izuzetka.

  34
  20
 6. Ništa ne mogu reći dok ne dobijem rješenje za porez! Da vidim za garažu i ostalo. I za biblioteku od par hiljada knjiga. Jer, ako mi to budu oporezovali po povećanoj stopi od 150%, ona samo mogu reći : Dragi moji , otiđite odakle ste i došli!

  17
  7
 7. Becicevi preletaci, kvalifikovani, koordinatori ce identifikovati problene i izvjesti Novi u 19 vijek. Komisije izradice izvjestaje o prosloj vlasti i eto nove izbore. Jer poštovane gospođe i gospodo, uvjeren sam, da će opštinka vlast, u sadašnjem sastavu biti još pogubnija od vlasti 2000-2014! Želim, da griješim misleci ovako a se plasim da sam u pravu. 100 dana (nedaj narode, nedaj bože 4 godine to jest 1,460 dana, ovoj vlasti), za greške, promašaje, namještanje politikanata, politickih poltrona jer to je mnogo, predugacko vrijeme za Novi koji je vec danas u 20 vijeku, 1 vijek iza Tivta,…

  29
  23
 8. Dobi posle 30 dana od izbora doktor Tamara Vujovic 2 odbora a postadose i predsjednik za kulturu. To je 7 funkcija u 4 partije za dvije godine.

  35
  3
 9. CESTITAM KATICU.AKO BUDES RADIO KAO STO PRICAS BICE DOBRO.AKO BUDES RADIO KO STO SI PRIJE RADIO BICE RUTAVO!ODMAH SMJENI SVE PODPREDSJEDNIKE KOJI BUDU IGRALI PASIJANS!

  52
  10
 10. Sve gore i gore iz dana u dan,zar ovaj grad zaista nema kadra u nijednojn struci,pa ne mozete stavljati ljude sa srednjom školom da planiraju grad.Šta to radite,vjerujte mi,niste normalni

  37
  13
 11. loptica se sa Katrica prebacuje na eksperte u odborima. HHAAA da koliko prima predsjednik odbora. kukulele dokle? KATIC I BECICEVI OSLOBODIOCI NOVOG NEKA VAM JE SA SRECOM, U NADI, OCEKIVANJU DA CE STO PRE NOVI IZBORI!

  31
  14
 12. trazili ste gledajte kako lazni srbi unistavaju grad , ko je ta MARIJA ANDRIC i ostatak druzine gdje su se ti ljudi do sada dokazali da mogu voditi grad e zalosti ove!!!

  41
  15
 13. Svaka cast svima ali ako za nacelnika za urbanizam postave starijeg brata Zutkovica nikad necu vise glasati za vas i dabogda vam se koalicija raspala za mijesec dana.Ima slika tog Zutkovica sa pretposlednje konvencije Dps a u Igalu kako zdusno navija.

  53
  5
 14. Da se javnosti iznese kako za sekretar za turizam moze biti postavljen Marjan Radojevic koji je suvlasnik Palmonabej….i onda ce se lokalna politika turizma voditi objektivno,kako ne…sve isto….svi su isti!

  22
  5
 15. odbori su mlogo stručni, sve eksperti sa sve djelatnosti. posebno su ovi što vode odbore za Finansije i Urbanizam verifikovano osposobljeni.

  32
  5

Ostavite komentar

*

code