Stevan Katić odgovara SDP-u: Parlament ne može biti malo legitiman, a malo...

Stevan Katić odgovara SDP-u: Parlament ne može biti malo legitiman, a malo ne

2631
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Demokrate se od samog početka zalažu da se odluka o pristupanju NATO savezu donese na slobodnom referendum na kojem bi građani dali konačan odgovor na ovo veoma osjetljivo pitanje.

Stevan Katić kao član Predsjedništva Demokratske Crne Gore nema nikakav problem da ponovo saopšti  svoj stav  da je protiv ulaska Crne Gore u NATO savez, kao što nema nikakav problem da u istom subjektu sjedi i sa  onima koji su za i sa onima koji su protiv članstva u NATO, zato i insistiramo i tražimo da se o ovom pitanju odlučuje na fer, slobodnom i demokratskom referendumu. Vašom najavom povratka u Parlament, koji je biran na nelegitimnim izborima, kako bi glasali ZA ulazak u NATO vi se ponovo svrstavate na stranu PODJELA, protiv kojih se Demokrate zalažu od samog osnivanja. Podsjećam Vas kolega Šimrak da je volja građana neprikosnovena i ne vidim razlog da mimo volje naroda tu odluku doneste u Parlamentu koji bojkotujemo zajedno od samog početka, jer Parlament ne može biti malo legitiman, a malo ne, tako da svaki povratak, bez jedinstvenog stava opozicije je pucanj u demokratiju.

Picerija i restoran

Podsjećam Vas da se niti jedan od osam  poslanika Demokrata neće vratiti u Skupštinu  dok se ne ispune svi zahtjevi opozicije i ponove lokalni izbori u opštini Nikšić.

Na kraju, poštovane kolege, vaše pominjanje određenih likova sa političke scene u Crnoj Gori i povezivanje njih sa nama, osim što je veoma maliciozno, boluje od osnovne boljke – nije tačno. Naime, niko iz Demokrata već godinama nema bilo kakvu komunikaciju sa Srđanom Milićem i Predragom Bulatovićem, što se ne bi moglo reći za vašeg lidera, tako da se kod njega možete raspitati o političkim stavovima pomenute gospode.

Ako već manipulišete i izvlačite zaključke iz prošlosti, onda ste izgleda zaboravili da ste punih 18 godina bili sa šefovima i članovima organizovanih kriminalnih grupa u koalicionom aranžmanu.

Međutim, mi politiku očigledno ne doživljavamo na isti način,  tako da od nas nećete čuti takve primitivne zaključke, koje vi izvodite.

Plaćeni izborni program

Nema komentara