Stevan Milić novi generalni direktor Portonovi Resort Management Company

Stevan Milić novi generalni direktor Portonovi Resort Management Company

1
Podijeli

Kompanija Azmont Investments imenovala je Stevana Milića za novog generalnog direktora Portonovi Resort Management kompanije, koja je Azmontova ćerka kompanija.

Kako je saopšteno, PRMC je osnovana da vodi menadžment svih operacija Portonovi rizorta njegovih rezidencijalnih jedinica i maloprodajnih prostora. -Portonovi Resort Management Company tim u potpunosti će biti zadužen za operativno funkcionisanje 700 € miliona vrijednog Portonovi rizorta. On se prostire na 26 hektara i karakteriše ga 250 luksuznih stambenih jedinica, 55 privatnih vila, kao i prvi One & Only rizort u Evropi, te raskošna promenada sa maloprodajnim objektima i restoranima, kao i marina po posljednjim standardima namijenjena super i mega jahtama-podsjećaju iz Azmonta.

Picerija i restoran

Novi generalni direktor Portonovi Resort Management Company, Stevan Milić, bio je član menadžment tima kompanije Azmont Investments od 2014. Od jula 2018. biće odgovoran za razvoj i implementaciju operativne strategije, građenje i vođenje tima, kao i za liderstvo i menadžment nad svim operacijama rastućeg Portonovi rizorta, visoko luksuznog projekta čije je otvaranje planirano za 2019. godinu, saopštavaju iz Azmonta.

‘’Gospodin Milić, porijeklom iz Crne Gore, predstavlja vrijedan doprinos kompaniji u vidu razvoja i jačanja lokalne ekspertize i stručnog rukovodstva. On je sa nama već skoro 5 godina i kao strastveni profesionalac sa uspješnim menadžerskim iskustvom u korporativnom svijetu, kako u Crnoj Gori tako i u inostranstvu, predstavlja člana od velikog značaja za našu kompaniju koji će doprinijeti njenoj daljoj ekspanziji i rastu’’, rekao je predsjednik Odbora direktora Azmont Investmentsa, Ahmet Erentok.

Milić se priključio Portonovi projektu kao direktor ljudskih resursa i administracije 2014. godine. U 2015. prešao je na poziciju pomoćnika izvršnog direktora za operacije. Timu Portonovog se pridružio nakon rada na poziciji direktora korporativnih komunikacija i ljudskih resursa u vodećoj internacionalnoj kompaniji za telekomunikacije. Njegovo bogato korporativno iskustvo i vještine u mendadžmentu dokazane su kroz brojne projekte kompanije na lokalnom, regionalnom i međunarodnom nivou, u trajanju od skoro čitave jedne decenije.

“Iskreno vjerujem da budućnost Crne Gore kao zemlje, a posebno kao turističke destinacije, prvenstveno leži u njenim ljudima i njihovoj posvećenosti pozicioniranju Crne Gore na svjetskoj mapi. Ponosan sam na sve što smo upjeli u procesu otvaranja ka Evropi i cijelom svijetu, i nadam se da ćemo sa projektima kao što je Portonovi nastaviti uspješnu promociju Crne Gore kao brenda i jedinstvene destinacije u Mediteranu”, rekao je Milić, koji će voditi operacije najvećeg luksuznog rizorta u Crnoj Gori.

1 komentar

Ostavite komentar

*

code