ŠTIĆENICI DOMA U BIJELOJ NA ODMORU U LJETNJEM KAMPU U GRČKOJ

ŠTIĆENICI DOMA U BIJELOJ NA ODMORU U LJETNJEM KAMPU U GRČKOJ

77
0
Podijeli

U toku je realizacija trećeg projekta društveno-odgovornog poslovanja Jugopetrol AD i saradnja sa Domom Mladost iz Bijele.

Kompanija je obezbijedila plaćeni boravak za dvadesetoro štićenika Doma Mladost od 12 do 14 godina sa dva vaspitača u ljetnjem kampu na Halkidikiju, od 10. do 20. avgusta. Djeca će imati priliku da se druže sa vršnjacima iz svih krajeva svijeta, saopšteno je iz Jugopetrola.
Uoči polaska na put za Grčku Jugopetrol je djeci uručio džeparac za boravak u kampu.
– Veliko nam je zadovoljstvo što smo nastavili saradnju sa Domom „Mladost” i što djeca imaju priliku da dožive jedinstveno životno iskustvo odlaskom u ljetnji kamp na Halkidikiju. Jugopetrol AD je ovoj djeci i njihovim vaspitačima obezbjedio sve troškove puta i boravka u kampu, gdje će djeca sigurno uživati, steći nove prijatelje i neprocjenjiva životna iskustva, rekao je komercijalni direktor Jugopetrol AD, Pavle Radulović.
Ljetnji kamp na Halkidikiju, nalazi se u sjevernom dijelu Grčke i predstavlja jedno od najpoznatijih ljetnjih odmarališta. Od 1986. godine od kad kamp postoji, u njemu je boravilo na hiljade djece iz svih krajeva svijeta. Kamp kombinuje dobro organizovane programe za određena dječija godišta, koji podrazumijevaju svaki ispunjeni trenutak dnevnim aktivnostima, igrama, takmičenjima i sportom.
Prošle godine u istom periodu boravilo je dvadesetoro štićenika iz Bijele u ovom kampu, a tome je prethodila i Jugopetrolova poklon predstava „PINOKIO” u izvođenju Gradskog pozorišta iz Podgorice.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code