Stigla voda s Plata, večeras će biti u gradskoj mreži

Stigla voda s Plata, večeras će biti u gradskoj mreži

6
Podijeli

Trebinjci su zavšili posao na priključku u hidrotunelu HE Trebišnjica, napunili ga i pustili vodu preko vodostana Plat za Herceg Novi.

Oko 10 sati je stigla voda konavoskim cjevovodom na našu stranu, ali veoma zamućena, pa u Filterskoj stanici u Mojdežu prvo ispituju njenu ispravnost i pune rezervoare, potvrdila nam je direktorica Vodovoda, Olivera Doklestić.

Picerija i restoran

Normalno snabdjevanje građani će imati tokom večeri. Time će biti završene trodnvene restrikcije tokom kojih su potrošači imali i duže vode od najavljenih 6 sati. Neki djelovi opštine, poput Crvenog krsta ili Karače, nisu ni osjetili nestašicu, jer su imali neporekidno vodu.

Dobro je što je sve prošlo “bezbolnije” nego proteklih godina, zbog kratke obustave dotoka 400 sekundnih litara vode, ali i bolje organizovanosti i mobilnosti  dežurnih ekipa hercegnovskog Vodovoda.

6 Komentari

  1. SVE pohvale za direktoricu koja je casna i postena i dovela vodovod kako niko nije,prva god bez restrikcija i ljeto da netrcimo za vodom,bravo Olivera zivjela.

    7
    10
  2. POSTO STE NA SVA ZVONA NAJAVILI DOLAZAK VODE I ISTINA MOBILNA EKIPA JE BILA I U KAMENARE ZA DIVNO CUDO.SADA POLAKO OD ISTIH TIH KAMENARA POCNITE KONTROLISATI KOLIKO DOMACINSTAVA KRADE VODU,NAJBLAZE RECENO SVAKO DRUGO PA GOSPODJO PASULJEVIC DAJTE SE U AKCIJU PA NECE BITI 75% GUBITAKA VODE,I JEDNOM DOVEDITE U RED OVO NESERTNO VODOSNABIJEVANJE .OVI GRADJANI STO POSTENO PLACAJU DA NE BUDU OVCA DA PLACAJU ZA DRUGE RASPIKUCE KOJI SE PONASAJU BAHATO I NEODGOVORNO TROSECI VODU NEMILICE ,KOJA IDE VAN SATA .

    19
    3

Ostavite komentar

*

code