STIPENDIJE CRNOGORSKIM STUDENTIMA U KNIGHTSBRIDGE SCHOOLS U TIVTU

STIPENDIJE CRNOGORSKIM STUDENTIMA U KNIGHTSBRIDGE SCHOOLS U TIVTU

70
0
Podijeli

Međunarodna škola Knightsbridge Schools International Montenegro u Tivtu najavila je pokretanje prvog programa za stipendiranje učenika iz Crne Gore.

Stipendije će pružiti mogućnost učenicima starosti između 14-16 godina da budu među prvim maturantima ove škole koji će pokucati na vrata brojnih svjetskih univerziteta sa prestižnom IB diplomom.
Mogućnost dobijanja stipendija otvorena je za uspješne i talentovane mlade ljude, koji u ovoj školskoj godini završavaju osnovnu školu ili prvi razred srednje škole.
Stipendije će biti dodijeljene učenicima na osnovu akademskih uspjeha i finansijskih potreba, ali i posjedovanja različitih priznanja i talenata. Dodjela stipendija učenicima je još jedna obrazovna inicijativa ove međunarodne škole ka podizanju kvaliteta obrazovanja u zemlji i nastavak podrške obrazovnim ciljevima talentovanih učenika i zajednici u kojoj ova škola radi već četvrtu godinu.
KSI Montenegro planira da učenike stipendira do završetka njihovog školovanja u prvoj IB školi u Crnoj Gori.
Rok za dostavu prijava za dodijelu stipendija je 25. maj 2014. godine. Za više informacija o programu i kako da podnesu prijavu, učenici mogu posjetiti internet stranicu škole www.ksi-montenegro.com. Dobitnici stipendija će biti poznati krajem juna 2014. godine.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code