Stipendije Opštine dobilo 56 studenata

Stipendije Opštine dobilo 56 studenata

2348
13
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

images_slike_gradovi_hn_herceg_novi_15Sekretarijat za društvene djelatnosti i lokalnu samoupravu Opštine Herceg-Novi sačinio je Izvještaj sa rang listom kandidata, koji su konkurisali za studentske stipendije za studijsku 2015/16. godinu.
Konkurs je raspisan 2. oktobra, a rok za podnošenje zahtjeva je važio do 16. Oktobra. Izvještaj su usvojili i članovi Odbora za društvene djelatnosti SO Herceg-Novi.

Na listi je 56-oro studentkinja i studenata koji su dobili stipendije:
1. Đorđe Lakonić
2. Milena Vasilijević
3. Jelena Samardžić
4. Marija Nikolić
5. Natalija Milović
6. Milena Matković
7. Ivana Banićević
8. Ivana Šiljegović
9. Ana Jontes
10. Jelena Rašo
11. Maja Milošević
12. Nikolina Golo
13. Helena Bakica
14. Vasilija Velfel
15. Vladimir Otašević
16. Aleksandra Agić
17. Tamara Jeremić
18. Nadežda Perović
19. Snežana Milić
20. Vesna Milošević
21. Dragana Milošević
22. Aleksandar Marković
23. Dragana Komnenović
24. Rosanda Bojičić
25. Srđan Stefanović
26. Dunja Petkovska
27. Nikolina Pušara
28. Mirjana Kovačević
29. Nebojša Milović
30. Miloš Šabanović
31. Milica Ivanović
32. Anđela Milak
33. Radoje Cmiljanić
34. Milana Tomić
35. Nikola Bošković
36. Jelena Tomašević
37. Lidija Mirović
38. Vesna Goranović
39. Dušica Pašić
40. Andrija Đurašković
41. Andrea Buljančević
42. Snežana Samardžić
43. Nemanja Šinik
44. Elvira Bosnić
45. Andrea Žarić
46. Luka Koprivica
47. Milja Arnautović
48. Aleksandra Umićević
49. Savo Kraljević
50. Nemanja Janjić
51. Milica Kujačić
52. Izvorinka Pištinjat
53. Marijana Davidović
54. Darko Joška
55. Marina Tomović
56. Maja Aleksić

Picerija i restoran

13 Komentari

 1. Lupusu,sta ti znaš koliko ko ima? Nije ovo humanitarna akcija pa da neko krađe ko sve što se krađe u ovoj državi! Ovo su ljudi zasluzili! Većinu ih znam! Svaka im cast! Bio sam student,i znam kako je teško našim roditeljima da nas finanasiraju,i zato mnogi uče mnogo više zato što moraju!
  0  0
 2. Podni Lupus do Amerike, Rusije, Japana, pitaj da li oni daju stipendije najboljima ili onima koji nemaju?! Hello!
  Studentu novac uvijek dobro dođe, tebe su situirali otac i majka, blago tebi tako moralnom i sposobnom.
  0  0
 3. Što se lupusu kriva kad stipendiju dobijaju oni koji ispunjavaju uslove konkursa? Niko im nije tražio IQ,niti poresko uvjerenje i kućni budžet.Ako nekome nešto nije pravo onda ne bi trebao o sebi imati previsoko mišljenje,nego malo bolje razmisliti.
  0  0
 4. Super,buduci da pojedini mozda ne shvataju(posto su kulturoloski i moralno zasigurno ljudcke gromade),moracu da pojasnim sta sam komentarisao.Dakle,ja sam vrhunski student,imam prosjek koji ispunjava konkurs za stipendiju,i ostale ulove.Da li je moralno i kulturoloski dostojanstveno,da ja,iako imam mogucnosti da studiram i da se finansiram iz kucnog ili nekog drugog budzeta,da tu ne ulazim u detalje,posegnem da zgrabim jos,jos,jos i beskonacno joos,jer mi nikada nije dovoljno?sigurno da je to ok,jer sam ja dostojanstveni akademski gradjanin,super student,pravi buduci intelektualac….moralnost,prosvecenost,plemenitost i sve ostale vrednosti zdrave i istinski bogate kulture su mi na prvom mestu…Blago nama sa takvim akdaenskim gradjanima i buducim intelektualcim,zaista su plemeniti i uspesni ljudi…dobro je to,mi smo super drustvo,jedno 200 godina smo ispred najnaprednih kultura…GRADCKA stipendija,jeste jedan od oblika drustvene pomoci i nagrade za rad i trud…svaka cast svim studentima koji potrebuju ovu stipendiju i koji su je zasluzili,neka je sa srecom i mudrocu trose…a onim studentima kojima stipendija neje bila nuzna,samo ce im se kazati….
  0  0
 5. Koliko ogorčenosti na jednom mjestu. Stipendija nije socijalna pomoć, napravite razliku molim vas. Stipendiju ne dobijaju oni kojima je novac potreban, nego oni koji su je zasluzili svojim trudom i radom (prosjekom).
  Većinu ove djece znam, i odgovorno tvrdim da su iz postenih familija, korektno zaradili svaki dinar. Sve cestitke, u zdravlju ih trosili. Ne osvrcite se na ogorcene, neostvarene ljude i zajedljive komentare.
  0  0
 6. Ma lagano,sve je ovo odradjeno humano,sigurno su stipendije dobili oni kojima je to najpotrebnije i pritom koji ih zasluzuju…ali ljepo je sto su imena tu na spisku javno postavljena,to je super,da znamo kad ih vidimo kroz grad da su ugrozeni i da im je stipendija nuzno potrebna,pa da im mi koji imamo i ne znamo sto cemo s parama,jos malo pripomognemooo….treba im pomoc,osobito ovim starijim studentima,koji ulaze u tridesete a jos studuraju,njih stvarno teba pripaziti,to im je mozda zadnja sansa da se ostvare u zivotu…
  0  0
 7. Samo da se zna da rok nije namješten, čak više, rok je namješten tako da studenti iz Srbije stignu da dostave sve potrebne papire. I stipendiju dobijaju studenti koji studiraju u Srbiji, nema potrebe da se govore neistine.
  0  0
 8. Nemam ja ništa protiv onih koji su dobili stipendiju,njima čestitam i svaka im čast.
  U pitanju su oni koji ovo organizuju i zašto je namešteno tako da samo oni koji studiraju u CG,mogu dobiti stipendiju
  0  0
 9. ” Svi imaju jednaka prava na stipendiju ”,a zapravo samo oni koji studiraju u Crnoj Gori mogu da je dobiju jer je rok namešten,tako da oni koji studiraju u Srbiji ne mogu da stignu na konkurs.Bravo grade,pa neka me neko pita što ne studiram u Crnoj Gori.
  0  0
 10. Hmmm odje ima studenata koji su samnom studirali u dno liste a ja sam zavrsio u roku ’13. Pa se pitam kako su dobili stipendiju ako nisu redovni studenti?
  0  0

Ostavite komentar

*

code