Što hitnije valorizovati Brodogradilište, uposliti nekadašnje iskusne stručnjake

Što hitnije valorizovati Brodogradilište, uposliti nekadašnje iskusne stručnjake

11
Podijeli

Za kompletiranje ponude Porto Montenegra presudna je što hitnija valorizacija Brodogradilišta u Bijeloj, tim prije što već postoji interesovanje za remont 50 do 60 megajahti godišnje, saglasili su se premijer Duško Marković i izvršni direktor tivatske kompanije, David Margason.

Kako je saopšteno iz Vlade, Margason je, na sastanku sa Markovićem, rekao da je cilj zapošljavanje nekadašnjih iskusnih stručnjaka Brodogradilišta.

Picerija i restoran

Marković u potpunosti podržao razvojne planove i projekte tog najprestižnijeg domaćeg turističkog brenda.

Na sastanku su predstavljeni razvojni planovi i projekti Porto Montenegra za ovu i naredne godine, koji uključuju gradnju površina za sportove, supermarketa, prostora za organizovanje velikih sportskih i muzičkih manifestacija, produžavanje glavne promenade, gradnju više smještajnih i ugostiteljskih objekata.
Margason je informisao Markovića o odličnoj prodaji turističkih kapaciteta tog rizorta, kao i o spremnosti na investicije koje podrazumijevaju i korišćenje zaleđa Porto Montenegra.

Premijer je pozdravio ambiciozne razvojne planove Porto Montenegra istakavši da dalje unaprijeđenje tog rizorta smatra jednim od najznačajnijih projekata za razvoj Crne Gore u cjelini.

„To je projekat koji je mijenjao i dalje mijenja Crnu Goru i pomaže izlazak iz palanačke filozofije i bolje razumijevanje toga šta sve u našoj zemlji može da se pretvori u novu vrijednost na dobrobit građana“, rekao je Marković.

11 Komentari

 1. Chekaj,nije mi to bash jasno,ono prvo jabd su opljachkali i unishtili,akcionare pokrali…oce li sad opet da naprave josh jedno novo akcionarsko drushtvo novi jabd …pa da opet naprave shemu za pljachku,je li to plan…ili samo da rechu ,to shto smo opljackali ,to nema veze nisachim,okrecemo novi list,sve ispochetka…malo morgen,sve im to i mnogo vishe od toga visi o vratu,izvodice se na chistinu…blize se dani…

  45
  3
 2. gospodo,recite mi u koju drzavu ili firmu na svijetu se moze godinama ne dolaziti na posao a primiti platu .Lazi SKJ i komunista su uza zid tj. su mrtve.Niko iz onog sistema nece raditi u bilo koju novotvorenu kompaniju jer onaj nerad lopovlluk i javsluk niko ne zeli placati.Cast postenim radnicima i majstorima sve ostalo 75 posto zaposlenih u JBB su glumci i lezilebovici.

  28
  4
 3. „To je projekat koji je mijenjao i dalje mijenja Crnu Goru i pomaže izlazak iz palanačke filozofije i bolje razumijevanje toga šta sve u našoj zemlji može da se pretvori u novu vrijednost na dobrobit građana“

  Reče vrsni Premijer nam Vlade, porijeklom iz svijetske metropole biznisa, turizma, i tehnoloških inovacija – Mojkovca. Jadi.

  19
  3
 4. Bolje zaposlite dobre radnike brodogradilista jer su oni jedino i valjali.Kakvi su bili strucnjaci i rukovodioci vidi se kako je zavrsilo brodogradiliste.

  33
  6

Ostavite komentar

*

code