Stojanović promijenio čelne ljude u CB Herceg Novi, OB Kotor i OB...

Stojanović promijenio čelne ljude u CB Herceg Novi, OB Kotor i OB Tivat

7
Podijeli

Direktor Uprave policije MUP-a Slavko Stojanović je danas, sagledavajući potrebe službe, izvršio kadrovske promjene u Centru bezbjednosti Herceg Novi i Odjeljenjima bezbjednosti Kotor i Tivat, saopšteno je iz Uprave policije.


– Za načelnika CB Herceg Novi postavljen je Goran Banićević, koji je do sada bio viši policijski inspektor I klase za kontrolu zakonitosti primjene policijskih ovlašćenja u Odjeljenju za unutrašnju kontrolu rada policije MUP-a.

Picerija i restoran

Živko Ćorić, koji je do danas bio viši policijski inspektor u CB Herceg Novi, je novi načelnik OB Kotor.

Novi načelnik OB Tivat je Dragan Kontić, koji je do danas bio viši policijski inspektor u SKP – saopšteno je iz vrha policije.

Kako se dodaje, dosadašnji načelnici CB Herceg Novi, OB Kotor i OB Tivat, Petar Ognjenović, Marko Radusinović i Milan Radović, biće raspoređeni na druge poslove i zadatke, shodno potrebama službe.

– Dinamika borbe protiv organizovanog kriminala i dosadašnje i buduće funkcionisanje operativnog štaba „Boka“, osim planiranja svih policijskih aktivnosti, zahtijevaju i određene kadrovske promjene, kako bi uspješne policijske aktivnosti na suzbijanju djelovanja organizovanih kriminalnih grupa bile nastavljene i intenzivirane. Kadrovske promjene će, shodno potrebama i procjenama službe, biti izvršavane i u narednom period – zaključuju u saopštenju iz Uprave policije.

7 Komentari

 1. @glas
  Sram te bilo. Davno policija nije radila kao kad je vodio ovaj lik. Mora da je neko tvoj u Spuz zbog dilovanja. I ovi botovi oce miran grad da njihova nevina djeca slobodno valjaju drogu

  12
  8
 2. Ne znam za Tivat i Kotor, ali Petar je bio odličan lik, odnosno zna svoj posao. Ovo je izgleda šef policije morao da uradi da bi dokazao EU da sve čini protiv OKG, pa čak i mijenja kadrove u svojim redovima da bi došli efikasniji…Dobro, to tako treba shvatiti, samo da Banićević nastavi ono što je Petar radio ,a Petar da napreduje!

  34
  36
 3. Samo fatajte nesoje, pa ko god da je na čelu policije! Da se više ne priča da droga, ubistva, bombe, paljevine auta, nisu mogli bez policije da se dogode.

  41
  10

Ostavite komentar

*

code