Streličarski klub “Savina” sa 7 medalja na 7. Državnom outdoor prvenstvu

Streličarski klub “Savina” sa 7 medalja na 7. Državnom outdoor prvenstvu

1701
0
Podijeli

Članovi Streličarskog kluba “Savina” iz Herceg Novog uspješno su završili sezonu takmičenja na otvorenom za 2016. godinu, jer su na  7. Državnom outdoor prvenstvu u metnom streličarstvu u Podgorici osvojili čak 7 medalja.

drzavno-strelicarsko-takmicenje-101016U kategoriji rikrv (olimpijski luk) za seniore, Marko Mihajlović osvojio je srebro, Nikolina Vesković, u kategoriji seniorki okitila se zlatom, dok je Zoran Vasiljević u kategoriji veterana zakođe uspio da osvoji zlatnu medalju.

Picerija i restoran

Anđelku Miloševiću, koji je u seniorskoj konkurenciji, u kategoriji goli luk, osvojio srebro, pridružio se i Dejan Stojanović koji je u bodovanju za Državno osvojio bronzu. Da je instinkt pogotovo važan za streličarstvo, u kategoriji tradicionalni odnosno instinktivni luk u kategoriji seniora,  pokazao je i zlatnom medaljom se okitio Predrag Supić. Kao predstavnik najmlađih takmičara i streličara, Marko Šendeković, odličnim gađanjem, osvojio je zlatnu medalju u konkurenciji rikrv stariji pioniri.

drzavno-strelicarsko-takmicenje-101016-2– U nepogodnim vremenskim prilikama, uz kišu i vjetar, naši streličari su uspjeli da osvoje nekoliko medalja na Državnom prvenstvu na otvorenom i time još jednom pokazali da je ovaj sport ujedno i vrhunska vještina, gdje pored baratanja lukom morate poznavati sebe, ali i osjećati i prirodu – kazali su iz uprave kluba.

Nakon završene sezone takmičenja na otovrenom, streličarski klub “Savina” očekuju pripreme za predstojeće indoor turnire (turnir u zatvorenom), na kojima će se več aktivnim članovima pridužiti i neki od budućih streličara, pošto je u planovima kluba organizacija novih početnih kurseva.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code