Strijelci iz Herceg Novog drugi u Budvi, neizvjesna završnica liga Kupa

Strijelci iz Herceg Novog drugi u Budvi, neizvjesna završnica liga Kupa

0
Podijeli

U 3. kolu liga Kupa Crne Gore u disiplini leteće-Trap, u Budvi minulog vikenda, ekipa strijelaca iz Herceg Novog (Mrkaić, Krivokapić, Perišić) zauzela je drugo mjesto sa rezultatom 297 poena. Ispred Novljana našla se ekipa SK Budva (Stanišić, Marković, Boreta) 321, dok su treće mjesto zauzeli stijelci cetinjskog GAMS-a (Raičević, N. Marković, R. Marković) sa 291 poenom.

U pojedinačnoj konkurenciji trijumfovao je, kao i u prošlom kolu, Ivo Stanišić iz STK Budva sa 41 poenom, drugo mjesto zauzeo je Boško Raičević iz GAMS-a sa 39, dok je treći bio Jovica Marković, najbolji pojedinac u kvalifikacijama.

Picerija i restoran

Solidne rezultate ponovo je pokvario vjetar, koji je duvao tokom jutra drugog dana kvalifikacija, što je umogome demoralisalo strijelce željne postizanja normi za odlazak na međunarodna takmičenja. Tokom finala, u posljepodnevnim satima vjetar je stao, pa su takmičari pokazali odličnu partiju, kazali su u Streljačkom savezu.

Ovim trijumfom Budvana otvorila se neizvjesna borba za titulu pobjednika Kupa Crne Gore sa SK Herceg Novi. Novljani će u završnom kolu imati prednost domaćeg terena, a takmičenje je na programu sljedećeg vikenda.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code