STROŽE KONTROLE U SAOBRAĆAJU

STROŽE KONTROLE U SAOBRAĆAJU

0
Podijeli

Tokom prethodnih 11 dana na području Herceg Novog registrovane su 3 saobraćajne nezgode u kojima je jedno lice teško povrijeđeno, dok su dvije sa materijalnom štetom, saopštili su iz Centra bezbjednosti.

Protiv vozača koji su zatečeni u prekršaju u saobraćaju izdato je 112 prekršajnih naloga, podneseno je 7 prekršajnih prijava, oduzeto 6 vozačkih dozvola i 2 para registarskih oznaka. Zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola lišena su slobode 2 lica.
Tokom prazničnih dana na području Herceg Novog registrovano je jedno narušavanje javnog reda i mira »fizički napad« i jedno krivično djelo »falsifikovanje isprave«.
Iz hercegnovskog Centra bezbjednosti obavještavaju da će službenici saobraćajne policije Herceg Novog tokom mjeseca postupati po Planu pojačanih, preventivnih i represivnih aktivnosti i mjera Uprave policije.
Vozači koji upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola isključivaće se iz saobraćaja, takođe i zbog neposjedovanja važeće vozačke dozvole ili potvrde o poznavanju saobraćajnih propisa ili usljed njihovog nepokazivanja na zahtjev policijskog službenika.
Takođe obavještavaju vozače motocikala da će, ukoliko ne nose zaštitnu kacigu prilikom vožnje, biti isključeni iz saobraćaja i sankcionisani uz odgovarajući novčani nalog za počinjeni prekršaj.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code