Strože sankcije za lijepljenje plakata na autobuskim stajalištima

Strože sankcije za lijepljenje plakata na autobuskim stajalištima

1896
4
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

zelenika 8Zbog lijepljenja oglasa i plakata na novim autobuskim stajalištima u Zelenici, služba komunalne policije izdala je 12 prekršajnih naloga. Iz te Službe, kao i Sekretarijata za komunalne djelatnosti i ekologiju, apeluju na građane da se pridžavaju komunalnog reda i upozoravaju da će, shodno Zakonu o prekršajima, kazne biti rigoroznije.
U proteklih sedam dana podnijeta su tri prekršajna naloga po 150 eura protiv pravnih lica, devet prekršajnih naloga po 30 eura protiv građana, od kojih je troje odfovorno u preduzećima.
Radnici Komunalno stambenog preduzeća prethodnih dana postavili su četiri nova autobuska stajališa, po dva u Zelenici i Bijeloj, dok će ostala stajališta u Opštini biti obnovljena do kraja ove sedmice. To se odnosi na čišćenje, pranje i opravku pleksiglasa, kao i postavljanja novog gdje je potrebno.
Do kraja ove sedmice će na svim autobuskim stajalištima biti postavljen i novi red vožnje javnog prevoza.

4 Komentari

 1. Vazi li ovo i za ljepljenje plakata po saobracajnim znakovima, svaki plakat, svaka reklama je na nekoga adresirana, nosi ime ili znak kome pripada,ne treba traziti onoga ko je lijepio, ime ili znak na plakatu pokazuje ciji je.
  0  0
 2. Sve one koji uništavaju javnu imovinu treba dobro kazniti.
  Tako je svugdije u svijetu, pa tako mora biti i ovdije.
  Bez udaranja po dzepu ovome narodu nema pameti.
  0  0
 3. Zbog određenih manjkavosti u procesu izvođenja dokaza veoma će teško ići naplata kazni, te ovo treba shvatiti više kao prijetnju i opomenu nego kao realnu opasnost.
  0  0

Ostavite komentar

*

code