STRUČNA OBUKA ZA RAČUNOVOĐE I REVIZORE

STRUČNA OBUKA ZA RAČUNOVOĐE I REVIZORE

168
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Institut računovođa i revizora Crne Gore organizuje konačno obuku za računovođe i u Herceg Novom, koja počinje 26. septembra.

Institut računovođa i revizora Crne Gore je za sada jedini licencirani provajder za obrazovanje odraslih iz oblasti računovodstva i za to posjeduju licencu Ministarstva prosvjete za stručnu kvalifikaciju iz oblasti računovodstva i jedina licencirana ustanova u zemlji.
Pored tradicionalne škole za obuku računovođa u Podgorici i Kotoru, od ove godine pokreće školu za obuku računovođa i u Herceg Novom, i to za zvanje računovodstveni tehničar-računovođa.
Cilj škole je da se što veći broj ljudi obuči za zvanja iz oblasti računovodstva koja su u posljednje vrijeme sve više tražena, a samim tim i dođu lakše do zaposlenja.
Nastava će se odvijati subotom, u trajanju od četiri mjeseca.
Predavači u školi su eminentni profesori sa Ekonomskog fakulteta,
predstavnici državnih ustanova, stručne službe Instituta i dr.
Prijavljivanje zainteresovanih za stručnu obuku je do 25. septembra. Telefon za kontakt i prijavu – 020 227 708, e mail: irrcg@irrcg.co.me

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code