Studenti Fakulteta za menadžment izvodiće praksu u Opštini Herceg Novi

Studenti Fakulteta za menadžment izvodiće praksu u Opštini Herceg Novi

9
Podijeli

Opština Herceg Novi uspostavila je saradnju sa Fakultetom za menadžment o poslovno tehničkoj saradnji, a ugovor su u ime Opštine odnosno Fakulteta, 10. januara, potpisali predsjednik Stevan Katić i dekanica prof. dr. Sonja Pravilović.

Cilj saradnje je podrška Opštine u programu stručnog osposobljavanja – izvođenja prakse studenata Fakulteta za menadžment u trajanju od 15 radnih dana, 4 časa dnevno, u periodu od 1. – 31. maja tekuće godine.

Picerija i restoran

Kako se precizira u Ugovoru, potpisnici su saglasni da se saradnja ostvaruje u skladu sa obostranim interesima, pozitivnom zakonskom regulativom i dobrom poslovnom praksom.

Opština Herceg Novi se obavezuje da studentima Fakulteta obezbijedi izvođenje stručne prakse prema potrebama organa lokalne samouprave,  poštujući prava studenata, pozitivnu zakonsku regulativu i dobru poslovnu praksu. Broj polaznika se utvrđuje u skladu sa potrebama za održavanje stručne prakse i mogućnostima Opštine Herceg Novi, pri čemu je maksimalan broj polaznika 5.

Za svakog studenta, nakon obavljene prakse, nadležni organ lokalne samouprave popuniće i ovjeriti upitnik-obrazac o uspjehu studenata, ocjenjujući prisustvovanje, opštu procjenu opšteg učestvovanja praksi i opšte mišljenje stručnog saradnika praksi.

Konačan uspjeh o učešću studenata praksi sačiniće Fakultet na osnovu Dnevnika prakse studenata.

Ugovor je zaključen za  2017/2018 god. a traje do 1. juna 2018.

9 Komentari

  1. Ovaj narod je bijesan i kivan na svakog. Nema veze sto niko nema veze o cemu prica, samo osudjuje. Kako kod ko napravio, uvijek neko nesto ima protiv. Jada!

  2. Ni opstinari koliko ih ima neznaju sta ce sami sa sobom samo im jos oni fale a neznam sta bi ih mogli poducuti kad je vecina zaposlena po partiskim a ne strucnim sposobnostima.

    9
    1

Ostavite komentar

*

code