Početna Društvo Studenti Fakulteta za menadžment izvodiće praksu u Opštini Herceg Novi

Studenti Fakulteta za menadžment izvodiće praksu u Opštini Herceg Novi

9

Opština Herceg Novi uspostavila je saradnju sa Fakultetom za menadžment o poslovno tehničkoj saradnji, a ugovor su u ime Opštine odnosno Fakulteta, 10. januara, potpisali predsjednik Stevan Katić i dekanica prof. dr. Sonja Pravilović.

Cilj saradnje je podrška Opštine u programu stručnog osposobljavanja – izvođenja prakse studenata Fakulteta za menadžment u trajanju od 15 radnih dana, 4 časa dnevno, u periodu od 1. – 31. maja tekuće godine.

Kako se precizira u Ugovoru, potpisnici su saglasni da se saradnja ostvaruje u skladu sa obostranim interesima, pozitivnom zakonskom regulativom i dobrom poslovnom praksom.

Opština Herceg Novi se obavezuje da studentima Fakulteta obezbijedi izvođenje stručne prakse prema potrebama organa lokalne samouprave,  poštujući prava studenata, pozitivnu zakonsku regulativu i dobru poslovnu praksu. Broj polaznika se utvrđuje u skladu sa potrebama za održavanje stručne prakse i mogućnostima Opštine Herceg Novi, pri čemu je maksimalan broj polaznika 5.

Za svakog studenta, nakon obavljene prakse, nadležni organ lokalne samouprave popuniće i ovjeriti upitnik-obrazac o uspjehu studenata, ocjenjujući prisustvovanje, opštu procjenu opšteg učestvovanja praksi i opšte mišljenje stručnog saradnika praksi.

Konačan uspjeh o učešću studenata praksi sačiniće Fakultet na osnovu Dnevnika prakse studenata.

Ugovor je zaključen za  2017/2018 god. a traje do 1. juna 2018.

9 Komentari

 1. Ovoj zemljivi vise nema spasa. Ljudi koji se trude da organizuju stvari da funkcionisu su demoralisani, obespravljeni uskraceni. Strasno!

  3
  1
 2. Ovaj narod je bijesan i kivan na svakog. Nema veze sto niko nema veze o cemu prica, samo osudjuje. Kako kod ko napravio, uvijek neko nesto ima protiv. Jada!

  3
  1
 3. Ni opstinari koliko ih ima neznaju sta ce sami sa sobom samo im jos oni fale a neznam sta bi ih mogli poducuti kad je vecina zaposlena po partiskim a ne strucnim sposobnostima.

  11
  1

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code