Studenti iz Igala iniciraju kurs norveškog jezika

Studenti iz Igala iniciraju kurs norveškog jezika

1096
4
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

norveska zastavaStudentsko vijeće Fakulteta primijenjene fizioterapije Igalo, u saradnji sa Radničkim Univerzitetom iz Herceg Novog iniciralo je organizaciju kursa norveškog jezika. Kurs bi nakon formiranja grupa trebalo da počne u februaru naredne godine. Trajaće 3 mjeseca, sa ukupnim fondom između 50 i 60 časova.
– U vijeću smatramo neophodnim da se nakon toliko godina ispuštenih šansi, sada stvori prva realna opcija da ustalimo jedan kvalitetan edukativni program norveškog jezika. Prvenstveno zbog kontakta koje naše kolege šireg medicinskog tima ostvaruju sa norveškim pacijentima i turistima, a zatim i šanse koja nam se pruža da se kao pečeni diplomci okušamo u toj skandinavskoj, za nas obećanoj zemlji – poručuje student povjerenik i predsjednik Studentskog vijeća Fakulteta primjenjene fizioterapije, Aleksandar Brajković.
On poziva sve zainteresovane studente, radnike Instituta Dr Simo Milošević, kao i ostale sugrađane da im se pridruže u realizaciji ovog kursa.

Informacije i prijave:
e-mail: brajkovic93@gmail.com, brojevi telefona: +382 69 668 420, +382 67 317 907.

Picerija i restoran

4 Komentari

Ostavite komentar

*

code