SUBOTA U ZNAKU JAZZ-A

SUBOTA U ZNAKU JAZZ-A

0
Podijeli

Jazz koncert u Muzičkoj školi, iako zvanično nije u programu ovogodišnjeg Praznika mimoze Portonovi, biće, uz finansijsku pomoć opštine, održan ove subote u Muzičkoj školi.

– Iako direktno nijesmo uključeni u festival opština je sponzor i zahvalna sam predsjedniku opštine Dejanu Mandiću na saradnji u organizaciji ovog izuzetnog muzičkog događaja – kazala nam je direktorka Muzičke škole, Nada Karadžić.
Na koncertu će nastupati poznati crnogorski jazz gitarista Šule Jovović, kontrabasista iz Beograda, Branko Marković, saksofonista Stefan Pavičević i nastavnik gitare Dragomir Karlo Đorđević u Muzičkoj školi.
Podgorički jazz gitarista Miodrag Šule Jovović, predaje u Umjetničkoj školi “Vasa Pavić”. Počeo je kao rock gitarista, a danas svira razne stilove od bluesa i swinga, preko klasičnog jazza, do hard bopa i funka. Osnivač je “Piva Jazz Banda”, kroz koji su prošli skoro svi crnogorski jazz muzičari. Radi i kao studijski muzičar, naročito kao solo gitarista. Nastupao je sa mnogim muzičarima internacionalnog kalibra širom svijeta.
Branko Marković je kontrabasista i solista Big benda RTS-a, član mnogih malih sastava na srpskoj i evropskoj jazz sceni i suosnivač i umjetnički direktor jazz festivala u Kosovskoj Mitrovici i Bijelom Polju.
Karadžićka očekuje da će koncert biti izuzetno posjećen, s obzirom da je i prošle godine, izazvao veliko interesovanje kada je bilo preko 350 posjetilaca.
Koncert počinje u sali Muzičke škole u 19 časova.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code