Sudar u Igalu na magistrali, motociklista povrijeđen

Sudar u Igalu na magistrali, motociklista povrijeđen

8800
12
Podijeli

Iza 11 h danas u Igalu, na magistrali, kod mesare Babić, došlo je do sudara vozila „Golf 2“  i motora.  Tom prilikom povrijeđen je motociklista  N.Z. iz Hereceg Novog, saznaje Radio Jadran.

On je prebačen kolima Hotne pomoći  Opšte bolnice Meljine, gdje mu je, kako nam je kazala direktorka ove ustanove dr. Olivera Elez, pružena neophodna pomoć. Ljekari su mu na odljeljenju hirurgije zaustavili krvarenje, nema unutrašnjih povreda. Međutim, ima otvorteni prelom nadlaktice. Stabilan je, nalazali se na odjeljenju intezivne njege i svakog trenutka treba da bude transportovan u Risan, u Specijalizovanu bolnicu Vaso Ćuković.

Za volanom „Golfa“ takođe je bio Novljanin. Saobraćaj  je na ovom dijelu magistrale bio u prekidu oko sat, sve dok nije završen policijski uviđaj.

12 Komentari

 1. Nemocno smo kad je upitanju milicija ili hitna. Sve znamo ali popravit ne mozemo,sto je najgore i oni sve to znaju i kad ih pitas kad ce biti bolje slegnu ramenima. Nisu ni oni krivi,cjeli sistem nam je urusen do krajaaaa😕
  11  0
 2. Jako tuzno i zalosno policija je dobila poziv u 10 do 11 a stigli su u 11 i 5 i njima je trebalo 15 minuta a hitna je obavjestena u isto vrijeme i stigli su u 11 ipo to je nakon 40 min.Covjek lezi povrijedjen na asfaltu od 60 stepeni i pored povreda udesa zadobio bi opekotnine koliko je vruce ali zahvaljujuci ljudima koji zive i blizini,prolaznicima i radnicima restorana Babic covjeku su olaksali muke donoseci vodu suncobran i zaustavili mu krvarenje.Radnici hitne nisu krivi njihov posao ni malo nije lak vec organizatori rada .Koji ocekuju da jedna sestra i jedan ljekar treba da pokriva 2 ili 3 radna mjesta.Toliko je ljudi nezaposleno pojacajte ekipe zaposlite omladinu.Na cemu stedite, na radnoj snazi hitnih sluzbi !!!Jako zalosno.Kad je nesto hitno svima nam je minut godina ali ovo je bilo previse.Brz oporavak Zorane i sretne ti rane junace!!!
  42  5
 3. Bitno da imamo dovoljno vozila policije i vozila za posebnu pratnju visokih funkcionera…a sto nemamo vozila za hitne slucajeve i sto se ceka po pola sata jer nemaju 2 vozila to valjda nije bitno toliko! Na novosackom se neki dan cekalo pola sata na hitnu pomoc
  27  3
 4. Pored toga sto sam bio svjedok dva udesa na toj jednostavnoj raskrsnici kod industrijske zone lani, mogu da pretpostavim sta ce tek biti na raskrnici kod Ceprnjica krivine (Voli) jer onaj objekat je neko napravio tako da ko god skrece put Konfina, ne vidi ko mu dolazi s Debelog brijega.
  Vjerovatno ce tu za 10 godina semafor ili kruzni tok, nakon jedno N udesa.
  46  2

Ostavite komentar

*

code