„SUN RESORT“ ĆE SANIRATI KVAR NA KANALIZACIONOM ŠAHTU

„SUN RESORT“ ĆE SANIRATI KVAR NA KANALIZACIONOM ŠAHTU

93
0
Podijeli

Komunalna policija je nakon jutrošnjeg izlaska na teren i testiranja kanalizacione mreže Hunguest hotela „Sun resort” utvrdila izlivanje fekalnih voda iz jednog šahta.

Upravi hotela naloženo je da u roku od pet dana otklone kvar.
Prema riječima načelnika Komunalne policije, Zorana Bijelića, kvar je ustanovljen na jednom od šahtova zbog čega dolazi do prelivanja fekalnih voda. Izlazak inspektora na teren dogovoren je juče, a nakon prijava koje su stigle od građana i JP „Morsko dobro”.
– Uz pomoć ekipe iz Tehničke službe preduzeća „Vodovod i kanalizacija” izvršili smo testiranje svih kanalizacionih instalacija na objektu „Sun resort”. Na jednom od šahtova je ustanovljen kvar, odnosno da dolazi do propuštanja fekalnih voda kada naiđu u većim količinama, kazao je Bijelić. Kvar je na pregradi unutar šahta, koja sada može da zadrži samo manje količine otpadnih voda.
Iz uprave hotela su obećali da će problem biti riješen za dan ili dva, iako su im komunalni inspektori dali rok od pet dana. Tehnička ekipa „Vodovoda i kanalizacije” će čim dobije informaciju da je kvar saniran izaći na teren i izvršiti novo testiranje kanalizacionog šahta na kome je kvar ustanovljen.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code