Sunčani i praznični „Pozdrav gradu“

Sunčani i praznični „Pozdrav gradu“

1818
5
Podijeli
 

pozdrav gradu 1Hercegnovski park Boka i foaje Dvorane Park okupili su danas nekoliko stotina posjetilaca, a najviše najmlađih u cjelodnevnom programu “Pozdrav gradu”. Za to je zaslužno blizu 40 nevladinih organizacija i Sekretarijat za društvene djelatnosti i lokalnu samoupravu.
U parku Boka u jednom momentu bilo preko 300 mališana koji su školici crtanja i pisanja pokazivali svoje umjeće i davali mašti na volju. Kitili su male borove, pravili ukrase i čestitke, pisali Djeda Mrazu, a onda i organizovali trku Djeda Mrazova.
Proradila je nakon rekonstrukcije i fontana, koja je dobila opet ribice. NVO koje se bave edukacijom, ekologijom, djecom i mladima, igrom, plesom, ali i Moto Mrazevi – Djeda Mrazevi napravili su pravi prednovogodišnji urnebes. Atmosferu su „zagrijale“male i velike mažoretke, Gradska muzika, plesne grupe, Školica „Jump“ i mnogi drugi.

pozdrav gradu 2 pozdrav gradu 3 pozdrav gradu 4

5 Komentari

  1. Deda,lijepo je da se đeca zabavljaju kad je lijep dan,a odrasli imaju više obaveza što je manje para.Pošto para nema,nema ni slobodnoga vremena za većinu.

  2. Gdje su komentari…Da je trebalo koga osporkat, bilo bi Vas buljuk…
    Ovako se treba odnositi prema svom gradu a da je srece svaki vikend bi bio slican, ajde se malo movite..
    Sekretarijat neka jos odrijesi kesu a NVO-i ce raditi svoje…
    Trznite se i probudite Novljani – i ostali…Ovo je vas grad…

Ostavite komentar

*

code