Sunce i veliki broj polaznika-tenisera odmrzli terene u Igalu

Sunce i veliki broj polaznika-tenisera odmrzli terene u Igalu

0
Podijeli

Prelijepom sportskom popodnevu na terenima Sportskog centra Igalo prethodio je jutarnji mraz, koji je “zaledio” teniske terene. Ali, domaćini nijesu željeli da uskrate najavljeni trening velikom broju djece i omladine koji je došao u podne.

casovi-tenisa-41– Sva očekivanja  posjećenosti su prevaziđena i oduševljeni smo brojnošću i željom za sportom i rekreacijom. Veliki broj djece, koji je došao sa roditeljima je imao prvi kontakt sa reketom i uz pomoć Marka i Vukana je savladao prve teniske korake. Djevojke su imale kondicioni trening i izdržale su sve napore sa osmjehom na licu -navode organizatori iz TK Herceg Novi.

Picerija i restoran

Nakon tog hepeninga u goste Teniskog kluba Herceg Novi je došao ženski fudbalski klub Obilić. Pokazali su da individualni i kolektivni sport mogu zajedno.

– Naše mlade fudbalerke su savladavale forhend i bekhend sa našim asovima. Takođe su imale jednu vježbu i iako nije bilo važno ko će pobijediti vrijedi istaći da je Sara Živanović bila najbrža i dobila je od Marka Miletića simboličan poklon – ističu iz TK Herceg Novi.

Ovo popodne u Sportskom centru Igalo je bilo ispunjeno i lijepo, dovoljno inspirativno za djecu, roditelje, djevojke, momke da dođu već sljedeće nedjelje u podne.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code