„SUNČEV ZRAK“ NA RADIJU JADRAN – OMLADINSKA EMISIJA SVAKOG PETKA OD 10-13...

„SUNČEV ZRAK“ NA RADIJU JADRAN – OMLADINSKA EMISIJA SVAKOG PETKA OD 10-13 H

0
Podijeli

Od petka, 3. aprila jutarnji program Radija Jadran biće bogatiji za novi programski segment.

Riječ je o tročasovnom informativno – zabavnom programu koji će se emitovati svakog petka od 10 – 13 h, kojeg će realizovati Udruženje roditelja za podršku i pomoć djeci i omladini sa posebnim potrebama – NVO „Sunčev zrak”.

Picerija i restoran

Emisija “Sunčev zrak”, u kojoj će članovi ovog Udruženja nastojati da slušaoce Radija Jadran animiraju prije svega dobrom muzikom, ali i opskrbe informacijama i novostima iz svih sfera, posebno filma, muzike, ali i sporta i drugih oblasti koje okupiraju pažnju mladih.
– Cilj nam je da svima koji slušaju Radio Jadran, pružimo opuštenu atmosferu, šaljemo pozitivnu energiju u kojoj ćemo podjednako da uživamo i mi koji to radimo, kaže jedan od inicijatora, voditelj programa i član ove NVO, Vidak Grubač.
Emisija „Sunčev zrak” imaće razne novosti iz regiona i svijeta, imaćemo i zanimljive goste u studiju sa kojima ćemo razgovarati o određenim temama. Takođe, imaćemo i uključenja naših kolega iz redakcije “Sunčev zrak – svijet u našim očima” iz Podgorice, drugih gradova naše države, ali i Srbije, koji će nam prenositi dešavanja iz svojih gradova. Vjerujem da bi trebalo da bude zanimljivo, priča Grubač.
Emisija će biti interaktivnog karaktera, pa će zainteresovani slušaoci moći da se uključuju u program i poruče neku muzičku želju, eventualno daju sugestiju ovim ambicioznim mladim ljudima kako da rade dalje, više i bolje.
Podjsetićemo da su članovi ovog NVO-a pokrenuli svoj radio program koji se može slušati na sajtu udruženja www.szpress.me svake subote u istom terminu. Prvu emisiju imali su 3. januara i do sada su zadovoljni učinjenim, ali i onima koji ih prate, slušaju i savjetuju. Najveći problem i “kočnica” u radu im je nedostatak adekvatnog studijskog prostora i opreme, iz čega je i proizašla saradnja sa Radiom Jadran, koji im je izašao u susret i ustupio svoj studio i frekevencije, kao podršku.
– Saradnja sa vama će nam pomoći da imamo više slušalaca, što je mnogo bolja situacija. Do sada nismo mogli da realizujemo dosta toga jer smo tehnički limitirani, ali koristeći vaš studio prilika je da sve to i ostvarimo, što nam mnogo znači, priča skromno Grubač.
Program njihove radio stanice “Sunčev zrak” mogao je do sada da se prati samo preko Interneta ili “pametnih” uređaja, tako da je ovo veliki korak naprijed i zamajac ovim malim-velikim kreativnim ljudima da nastave dalje u realizovanju svojih ambicija.
“Domaćini” programa, pored Vidaka Grubača, biće Anđela Bulatović i Srđan Stefanović.
“Budite i budite se uz “Sunčev zrak i Radio Jadran”, poručuju iz ove NVO.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code