“Sva čuda Crne Gore”: Zar se primorje umorilo od anegdota?

“Sva čuda Crne Gore”: Zar se primorje umorilo od anegdota?

1697
1
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Najviše aplikanata sa anegdotama za projekat “Sva čuda Crne Gore” do sada je pristiglo sa sjevera. To je na današnjoj prezentaciji projekta u Gradskoj kafani, u Herceg Novom, podstaklo generalnog direktora Direktorata za upravljanje turističkom destinacijom, Marka Petričevića da pozove zaintersovane da svojom idejom apliciraju za projekat.

sva-cuda-crne-gore-hn

– Da li to što je najviše aplikacija stiglo sa sjevera znači da se primorje, koje je prepuno nevjerovarnih anegdota, umorilo? Primorje, a samim tim i Herceg Novi predstavljaju riznicu priča, ideja, pa ovim putem pozivam sve primorce, bili oni poslenici u sektoru turizma ili ne, da se, ukoliko imaju ideju prijave, kako bismo mogli da valorizujemo neki lokalitet koji je nama nepoznat, a da ima neku priču, koja može biti i plod mašte, naglasio je Petričević.

Picerija i restoran

On je dodao da je cilj projekta jačanje crnogorskog turističkog proizvoda, kako u geografskom, tako i u sadržajnom smislu:

–  Pored ovog projekta, u Ministarstvu turizma pripremamo projekat “Dobar domaćin”, koji će biti kompatibilan sa projektom “Sva čuda Crne Gore”. Cilj je da povežemo turizam i poljoprivredu, koji definitivno u Crnoj Gori jedno bez drugog ne mogu, kazao je Petričević.

Legenda o Mirištu prvi je kandidat Herceg Novog za projekat “Sva čuda Crne Gore”. Ovu ideju predstavnicima Ministarstva održivog razvoja i turizma predstavila je novinarka Vitka Vujnović. Ovom događaju prisustvovali su predstavnici obrazovnih institucija, poslenici iz sektora turizma, predstavnici lokalne turističke organizacije i predstavnici medija.

1 komentar

  1. Oni nas pitaju za cuda CG?? A zasta su onda oni tu???
    Realno cemu sluze ti ljudi u TOHN, da uzimaju tudje ideje kao do sad i serviraju ih kao svoje?
    0    0

Ostavite komentar

*

code