„SVE JE LAKO KAD SI MLAD’’ I KAD ČEKAŠ NOVU GODINU U...

„SVE JE LAKO KAD SI MLAD’’ I KAD ČEKAŠ NOVU GODINU U BUDVI

103
0
Podijeli

Prljavo_kazalisteTek smo na polovini oktobra, a budvanska Turistička organizacija, poput svih velikih evropskih gradova, pravi pripreme za najluđu noć.

Biće opet glamurozno i spektakularno, uz najveće zvijezde sa prostora bivše Jugoslavije. Povratak na scenu nakon 20 godina ne sviranja, imaće ’’Prljavo kazalište’’, jedan od najpoznatijih bendova sa EX Yu prostora, koji će naredne godine proslaviti 35 godina postojanja.

Picerija i restoran

– Biće ovo najspektakularniji doček Nove godine. Ugostićemo „Prljavo kazalište“ 31. decembra, a prvog dana naredne godine ispred zidina starog grada nastupiće Dino Merlin – kaže za Radio Jadran direktorka TO Budva, Jelena Rađenović.

Osim njih, tokom dvije novogdišnje noći nastupiće Danijel Alibabić i Milena Vučić, dok se za 1. januar 2012. priprema i koncert klasične muzike Mediteranskog revijskog orkestra, pod dirigentskom palicom Radovana Papovića.

Osim što će biti najgalmurozniji, doček novog ljeta biće i zaisgurno i jedan od najskupljih. Turističkia organizacija i Opština Budva kao organizatori izdvojili su 120.000 eura, no, kako kaže Rađenovićka, neće to biti dovoljno, pa će sponzori biti ti koji će potpuno zatvoriti finansije.

– O honorarima izvođača se ne priča, to je već dobro poznato, jer nas na to obavezuje ugovor koji smo sa njima potpisali, ali jasno je da estrada nastupe za novogodišnju noć naplaćuje basnoslovno. Zvijezde vole Budvu, a Budva voli da ih dočekuje – ističe

direktorka Rađenović.

Ništa manje zabavno, bogato, uz dobro poznata lica neće biti ni u budvanskim hotelima. U najelitnijem crnogorskom hotelu „Splendid’’ nastupiće folk zvijezda Haris Džinović i hrvatska pop pjevačica Danijela Martinović. U ’’Avali’’ Toni Cetinski.

– Hotelska grupa „Budvanska rivijera“ je za doček u  petrovačkom hotelu „rezervisala” najveću folk ikonu svih vremena, Lepu Brenu -rekla je Rađenovićka.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code