Sve više korisnika WiFi bežičnog interneta na Škveru, Trgu Nikole Đurkovića i...

Sve više korisnika WiFi bežičnog interneta na Škveru, Trgu Nikole Đurkovića i Igalu

1779
2
Podijeli

images_slike_gradovi_hn_herceg_novi_22Građani i posjetioci Herceg Noovg imaju mogućnost da koriste Telekom WiFi bežični internet na tri najatraktivnije gradske lokacije – luka Škver, Trg Nikole Đurkovića i Igalo, od restorana Nautilus do zgrade Prve Banke.

Dolaskom gostiju, prethodnih dana se uvećalo interesovanje za ovu uslugu, a samim tim i upiti o njenom korištenju. Za uspješno povezivanje potrebno je priključiti se na „Telekom WiFi“, nakon kojeg se dobija obrazac za unos broja telefona (sa početnim 38267). Zatim Telekom SMS-om šalje pristupni kod za aktivaciju usluge.

Picerija i restoran

Ranije je saopšteno da će svi građani i posjetioci pogodnost prvog sata moći da koriste potpuno besplatno, a potom po povoljnim tarifama.

Više stotina korisnika na svakoj lokaciji internet može koristiti istovremeno, u bilo koje doba dana, i svi po istoj, maksimalnoj brzini. Potpuno neograničen besplatan pristup mreži omogućen je svim korisnicima Telekom Internet usluga (ADSL, Optika), korisnicima Telekom MAGENTA1 i MAX tarifnih paketa, kao i korisnicima Telekomove pripejd opcije SURF+.

– Lokalna uprava je ovim projektom nastavila niz tehnoloških inovacija, koje sprovodi zajedno sa projektima iz drugih oblasti. Njima kojima pokazuje da Herceg Novi može da bude uspješan, razvijen, uređen kulturni, turistički i ekonomski centar, ne samo Boke Kotorske i Crne Gore, nego i regiona – saopšteno je iz press službe.

2 Komentari

  1. Sretni ljudi žive u brdima, daleko i još dalje….Shvatiće poneko možda ako nije do sad,hitno je pomoći đeci,ali kako kad ne znamo zašto.
    0    0

Ostavite komentar

*

code