Sve više vozila na graničnim prelazima u Herceg Novom

Sve više vozila na graničnim prelazima u Herceg Novom

908
3
Podijeli

images_slike_gradovi_hn_objekti_debeli_brijegNa tri kopnena i jednom morskom graničnom prelazu u Herceg Novom protekla tri dana evidentirano je 17 679 prutnika, 5106 motornih vozila, kao i 5 plovila.

Riječ je o dva granična prelaza sa Hrvatskom, Debeli brijeg i Kobila, Sitnici sa BiH, kao i prelazu u Luci Zelenika.

Picerija i restoran

Kako navode iz granične policije, za 1 lice nije dozvoljen ulaz, za 4 lica nije dozvoljen izlaz iz Crne Gore. Oni su otkriveni po interpolovoj  i nacionalnoj potjernici. Takođe granična policija je otkrila je i jedno plovilo po nacionalnoj potjernici i falsifikovane putne isprave.

Uslijedila je 1 prijava za prekršaj i 3 prekršajna naloga  za plaćanje novčane kazne.

Radno vrijeme inspektora za strance sa strankama je svakog radnog dana u vremenu od 9 – 11:30 časova.

Granična policija poziva sva ona lica, koja imaju primjedbe ili sugestije na rad službenika  Odjeljenja granične bezbjednosti Herceg Novi, da ih direktno upute  na e-mail  cbhn1@t-com.me, fax.031 / 324 – 542 ili dođu u sjedište Odjeljenja.

3 Komentari

  1. Spor rad na prelazima,dolazi nam sezona pa mislum da bi trebali malo brze da kontrolisu,samo na nasim prelazima se stvaraju velike guzve,zasto
    0    0
  2. Nigdje duže ne traju kontrole nego na ovim prelazima a na prelazu Sitnica autobuse ne kontrolišu u posebnoj traci već svi moraju da čekaju
    0    0

Ostavite komentar

*

code