SVEČANO: KONCERT U MUZIČKOJ ŠKOLI I DODJELA NAGRADA OSNOVCIMA U DVORANI PARK

SVEČANO: KONCERT U MUZIČKOJ ŠKOLI I DODJELA NAGRADA OSNOVCIMA U DVORANI PARK

196
0
Podijeli

Svečanim koncertom u Muzičkoj školi od 19 h i dodjelom nagarada pobjednicima konkursa u osnovnim školama, biće večeras nastavljeni programi koji se organizuju povodom proslave Dana Herceg Novog, 28. oktobra.

Na koncertu će tradicionalno nastupiti profesori škole, a ove godine i profesori – saradnici iz drugih škola Crne Gore. Pripremljen je raznovrstan program klasičnih, ali i djela sveremen muzike, poručuje direktorica škole, Nada Karadžić:
“Tradicionalnim koncertom, koji organizujemo već petu godinu, želimo svim žiteljima Herceg Novog da čestitamo Dan oslobođenja. Jer smatramo da je najljepši način nekome čestitati upravo muzikom. Ovim koncertom započinjemo i koncertne aktivnosti u školskoj 2015/2016 godini, i nadamo se da će večerašnji koncert biti dobro posjećen”, poručila je Karadžićka.
Na koncertu će između ostalog nastupiti prof klavira Jovanka Veljović, Nives Nenadović, Anita Zloković, Mira Nikolić, Đuro Poznanović, Irena Mijušković, prof klarineta Svetislav Vasić, Anita i Jelena Popović na violini, džezer Dragan Carlo Đorđević, te gostujući profesori saradnici iz Nikšića – trubač Stefan Bjeletić, Slobodan Bobo Bogdanović i Miloš Mićunović. Prof solo pjevanja Stevan Đorđević otpjevaće jednu tradicionalnu makedonsku kompoziciju u prilagođenom aranžmanu, kao i prof gitare Aleksandar Bubanja.
Podsjetićemo takođe i da će večeras u istom terminu, od 19 h, u Dvorani Park biti upriličena svečana dodjela nagrada osnovcima u kreativnom nadmetanju, koji su pobjedili na konkursu „Herceg festa”.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code