Svi na bazen: “Meč lopta” za Jadran u finalu Prvenstva Crne Gore

Svi na bazen: “Meč lopta” za Jadran u finalu Prvenstva Crne Gore

1058
2
Podijeli

Vaterpolisiti Jadrana Carine dočekuju u subotu ekipu Budve u trećoj utakmici finalne serije Prvenstva Crne Gore. Novljani, nakon trijumfa u Budvi rezultatom 7:4, imaju dvije pobjede i u sjutrašnjem meču priliku da četvrti put uzastopno postanu šampioni Crne Gore.

Trener Jadrana Carine, Vladimir Gojković kazao je za Radio Jadran da je njegov tim ostvario planirano pobjedama u Novom i Budvi, pa sad u rukama ima “meč loptu”.

Picerija i restoran

– Cilj se ostvario da iskoristimo to odmah i da završimo ovu finalnu seriju sa 3:0. Treba da se pripremimo i prije svega shvatimo da neće biti lako, vidjeli smo u Budvi da ne ide sve onako kako želimo, ali da imamo pristup kao u onoj prvoj utakmici što smo imali, i vjerujem da je kvalitet, kao što sam već rekao, na našoj strani i da ćemo uspjeti da završimo priču oko titule – naveo je Gojković.

Jadran Carine u svojim vitrinama, pored posljednja tri trofeja iz 2014, 2015. i 2016. godine, ima titule iz 2009, 2010. i 2012. godine. Novljani su bili šampioni i nekadašnje FNR Jugoslavije 1958. i 1959. godine, kao i prvak Srbije i Crne Gore 2003, 2004. i 2005. godine. Ove sezone Jadran je već osvojio Kup Crne Gore, pa bi sjutrašnjom pobjedom postao osvajač duple krune.

Budvani bi pobjedom izborili četvrti meč, čime bi ostali u trci za šampionsku titulu, koju su osvajali 1994, 2011. i 2013. godine

Utakmica se igra na plivalištu Instituta u Igalu, a početak je zakazan za 19 časova.

2 Komentari

 1. Uopšte nije mnogo bitno za sve gradjane Opštine Herceg Novi, hoće li Jadran biti prvi ili drugi.
  Treći ne može biti nikako.
  Životne teme su nas toliko okupirale, da uspjeh u sportu se i ne primjetimo.
  Žalosno ali istinito.
  6  0

Ostavite komentar

*

code