Svi na tenis: Zdravo i besplatno

Svi na tenis: Zdravo i besplatno

0
Podijeli

Teniski tereni Sportskog centra Igalo biće sjutra ponovo otvoreni za sve koji žele da se oprobaju u “bijelom sportu”, jer Teniski klub Herceg Novi nastavlja sportski hepening “Tenis za sve”.

besplatni-casovi-tenisa-1 Riječ je o nastavku akcije, kojom u ovom klubu nastoje da približe ovaj sport svim uzrastima od 7 – 77 godina.

Picerija i restoran

Svima će biti podijeljeni reketi, loptice i oprema, a treneri će učiniti sve kako bi zainteresovane upoznali sa čarima ovog sporta.

– Tačno u podne otvaramo vrata teniskih terena za sve sugrađane koji žele da se oprobaju u sportu i rekreaciji. Sa zebnjom smo čekali prošlu nedjelju znajući da su ljudi skeptični i da ne vjeruju da iđe ima nešto besplatno i od srca, jer su se opekli dosta puta. A pogotovo da tenis, koji je poznat kao skup sport, može biti besplatan. Ali mi držimo riječ, svi koji su skupili hrabrosti i vjerovali u naše dobre namjere bili su oduševljeni prijemom i treningom i sa nestrpljenjem čekaju ovu nedjelju. I ovom prilikom pozivamo sve Novljane i furešte da sjutra dođu na terene Sportskog centra u Igalu, a mi ćemo se potruditi da provedu zanimljivo nedjeljno popodne, kazao je trener kluba, Dado Miletić.

Podsjetićemo da je akcija “Tenis za sve” osmišljena kao poklon Novljanima za Dan opštine, međutim, do realizacije nije došlo zbog loših vremenskih prilika.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code