SVJETSKI PIJANISTA DŽONATAN SATERLAND U KOTORU

SVJETSKI PIJANISTA DŽONATAN SATERLAND U KOTORU

98
0
Podijeli

Kotorska publika imaće priliku da u subotu, 14. decembra uživa u Božićnom koncertu svjetski poznatog pijaniste i slavnog umjetnika specijalizovanog za muziku 30-tih godina prošlog vijeka, Džonatana Saterlanda.

Koncert organizuje kompanija Luštica Development kako bi obilježila početak praznične sezone.
„Prijatelji i partneri naše kompanije i publika u Kotoru imaće jedinstvenu šansu da prvi put na Balkanu slušaju čuvenog umjetnika koji će svirati popularnu holivudsku i muziku Brodveja 30-tih godina prošlog vijeka, kao i specijalnu selekciju božićnih pjesama”, saopšteno je iz Luštice Development.
Saterland je nastupao širom svijeta, uključujući Montekarlo, London, Pariz, Njujork, Sent Moritz, Sidnej, Hong Kong, Bombaj, Tajpej, Vankuver, Minhen, Meksiko Siti. Svirao je pred članovima evropskih kraljevskih porodica, poput britanske kraljice Elizabete i princa Renijea od Monaka, državnicima, političarima i drugim javnim ličnostima.
„Njujork Tajms” je njegovo izvođenje opisao kao „hvatanje duhovitosti i sofisticiranosti savršenstva 30-tih godina prošlog vijeka”, a londonski „Tajms” ga je opisao kao „ne samo stilskog zabavljača već i virtuoza na klaviru”.
Koncert je najavljen sjutra u crkvi Svetog Duha u 19 sati.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code