Svjetsko novinarsko tenisko prvenstvo u Mađarskoj

Svjetsko novinarsko tenisko prvenstvo u Mađarskoj

587
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Svečanom ceremonijom  u mađarskom gradu Kapošvaru počelo je ovogodišnje svjetsko novinarsko tenisko prvenstvo (WTCJ) u organizaciji AITJ –a. Lani je domaćin bio Hreceg Novi, a jedina predstavnica iz Crne Gore ove godine u Mađarskoj je Novljanka, Olivera Doklestić.sp tenis novinari

– Zbog dvodnevne kiše, dva dana su mečevi igrani u hali, pa je organizator skratio mečeve na devet dobijenih gemova, da bi se stigao takmičarski program. Nastupam u kategoriji ženskog singla i mix dubla sa Sašom Ljuboja iz tima Srbije. U pojedinačnoj konkurenciji u četvrfinalu, igrala sam sa Alibom Podbrvšek, iz Slovenije i pobijedila rezultatom 6:0, 6:0 – ističe Doklestić.

Picerija i restoran

U mix dublu u četvrtfinalu pobijedili su austrijski par: Riegel-Riegel,  a u polufinalu Doklestić-Ljuboja  očekuje težak zadatak protiv slovačkog para Adamcova-Kiš.

Danas se igradu  četvrtfinalni i polufinalni mečevi, u muškoj i ženskoj konkurenciji, kao i u konkurenciji parova.

Inače, gradonačelnik Kapošvara, Szita Karoly, uputio je takmičarima i gostima riječi dobrodošlice, poželjevši da ovaj lijepi grad u središtu Mađarske, okružen zelenim brdima, prepun parkova, postane domaćin WTCJ i u narednom periodu.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code