Tamara Radojičić, (Crnogorska): Herceg Novi je Crna Gora

Tamara Radojičić, (Crnogorska): Herceg Novi je Crna Gora

2968
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Kandidatkinja za odbornicu izborne liste “Crnogorska” u Herceg Novom, Tamara Radojičić u saopštenju navodi da dobrim izbornim rezultatom “Crnogorske”, država Crna Gora ulazi, kako je kazala, kroz širom otvorena vrata u Herceg Novi.

– Nekada davno Crna Gora se vjenčala sa morem u Baru, a ovoga maja njen Herceg Novi zauvijek postaje jedan od njenih najvrjednijih bisera.

Picerija i restoran

Pune dvije i po decenije sve stranke u našem malom parlamentu su držale Herceg Novi vještački odvojen od svoje matične države. Mjera tog prkosa i politikanstva neminovno je vodila stagnaciji i propadanju našeg grada. Takvom zluradom politikom su uspjeli od našeg Herceg Novog, kao turističkog i kulturnog dragulja one velike Jugoslavije, napraviti slijepo crijevo Crne Gore.

Ovim izborima se zauvijek stavlja tačka na izolaciju našeg grada i otvara se novo poglavlje njegovog sveukupnog preporoda u kojem želimo naš Herceg Novi izgrađivati kao turističku i kulturnu metropolu naše Crne Gore.

Herceg Novi ima dovoljno svojih građana koji vole i poštuju svoju državu Crnu Goru i koji više nikada neće dozvoliti da se od Herceg Novoga pravi tuđa ili ničija zemlja. Umjesto dosadašnje izolacionističke politike, Crnogorska će uz pomoć građana Herceg Novog, izgrađivati naš grad za ponos svim našim sugrađanima i našoj Crnoj Gori.

Bićemo najveći kritičari dosadašnjeg maćehinskog odnosa države prema našem gradu, uvjereni da će ta vremena zauvijek ostati iza nas – navodi kandidatkinja za odbornicu izborne liste “Crnogorska” u Herceg Novom, Tamara Radojičić.

Plaćeni izborni program

Nema komentara