TAMARA VUJOVIĆ: DUŠAN RADOVIĆ SE SVUDA POJAVLJUJE KAO SPASILAC, A ONDA PREGOVARA...

TAMARA VUJOVIĆ: DUŠAN RADOVIĆ SE SVUDA POJAVLJUJE KAO SPASILAC, A ONDA PREGOVARA I UCJENJUJE

338
0
Podijeli

Generalna sekretarka Građanskog saveza Tamara Vujović smatra da Herceg Novi ponire u sve veću dubiozu, uglavnom, zahvaljujući čelniku IZBORA i njegovim kadrovskim rješenjima, Dušanu Radoviću Krušu.

Ona se u saopštenju dostavljenom medijima osvrnula na pojavu Radovića.
– Upoznali smo ga tako što je vratio opštinsko odlikovanje za Dan grada jer opštinari nisu htjeli da realizuju njegove projekte i investicije i ideje o investiranju. Njegov spasonosni projekat bio je da se odlomi dio brda Žvinje i naspe dio obale čime bi se dobio prostor za gradnju. To je ocjenjeno u Ministarstvu turizma kao neozbiljno i veliki spasilac je zamoljen da o ovoj ideji ne priča nikome dalje jer će mu narušiti ugled biznismena. Od tada počinje rat sa opštinskim strukturama i vraćanje odličja koje sada on dijeli – navodi Tamara Vujović.
Ona podsjeća i na njegovu “sljedeću akciju spašavanja” sa formiranjem TV Boka za koju je na kraju priznao da je osnovao isključivo da ruši vlast.
– Pritom je spasilac ostao dužan lične dohodke, doprinose i dugove povjerilaca. Sledeće spašavanje bilo je 25.oktobra u parku Instituta kada je spasilac rekao da prodaja Banje ne dolazi u obzir po cijenu zatvraranja granica sa EU, potom je prijetio i da će da pali čuvene gume. Nekoliko mjeseci kasnije kaže da je spas Banje upravo u prodaji tom istom insvestitoru protiv koga je pričao, a on će to da nadgleda – podsjeća Vujović.
Krušo je spašavao i Brodogradilište i postao ekspert i za kolektore pričao da treba otjerati izvođača, a sada nadgleda te iste Turke i savjetuje predsjednicu opštine.
– S obzirom da je veliki spasilac i savjetnik predsjednice opštine pitamo se gdje je Krušova radna knjižica, inistiramo da prikaže imovinsko stanje na šta ga Zakon obavezuje, te da nas informiše i o završenoj stručnoj spremi. Naš spasilac se svuda pojavljuje kao spasilac, pa onda pregovara, ucjenjuje. Tako je zadnja akcija spašavanja Vektra Boka. Apelujemo na radnike Boke da se čuvaju ovakvog spasioca jer će na kraju postati „moneta za podkusurivanje” u njegovim ličnim pregovorima – saopštava Tamara Vujović.
Na kraju ona se pita da li će Dušku Radoviću neko saopštiti da ne treba da bude spasilac, jer ukoliko nastavi da „spašava” Građanski savez predlaže da se na Dan grada raspusti Skupština a njemu predaju ključevi grada umjesto odlikovanja.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code