Tamara Vujović pomoćnica ministra zdravlja

Tamara Vujović pomoćnica ministra zdravlja

5554
22
Podijeli

images_slike_licnosti_tamara_vujovic_rjBivša potpredsjednica opštine Herceg Novi dr Tamara Vujović biće pomoćnica ministra zdravlja iz opozicije, saznaje Pobjeda. Vujović će na tu funkciju biti imenovana na današnjoj sjednici Vlade. Po Sporazumu o slobodnim i fer izborima pomoćnici ministara iz opozicije imaće u Vladi posebna ovlašćenja.

Vujović je na tu funkciju predložio Demos Miodraga Lekića. Građanski savez, čiji je Vujovićla član, je otcijepljeno krilo Udruženja ,,Izbor“ iz Herceg Novog, na čijem čelu se nalazi bivši predsjednik opštine Herceg Novi Nikša Gojković.

Picerija i restoran

Prema pouzdanim saznanjima Pobjede, Vujović je juče rano ujutro saopštila odborničkom klubu Građanski savez odluku da pokriva funkciju pomoćnika ministra. Vujović je bivšim partijskim kolegama saopštila da će tu funkciju obavljati kao nestranačka ličnost.

Većina opozicionih kadrova za rukovodeća mjesta u državnim preduzećima bi trebalo da bude imenovana na današnjoj sjednici Vlade.

Inače  Radio Jadran je pokušao više puta tokom prošle sedmice, kada je saznao da prelazi ne novu funkciju, da razgovara sa Tamarom Vujović. Međutim do sada nijesmo uspjeli da stupimo u kontakt s njom radi potvrde te informacije kao i njenog viđenja nove uloge u društveno političkom angažmanu.

22 Komentari

 1. Sve pohvale za Gđu Tamaru, za njen dosadašnji rad,a nadam se da će i na novom poslu ostati dosledna i poštena.Nadam se da će Tamara kao rođena i prava Novljanka na novoj dužnosti doprinijeti svom rodnom Gradu.Njeno porijeklo, možda neki i ne znaju, obećava nam da će Tamara biti dosledna, odgovorna i na ponos svoga Novoga.Naj bolju stvar koju može za Novi da napravi kao zamjenica ministra a sjutra možda i ministrica,da Bolnicu Meljine vrati nama Novljanima.Vjerujem u Tamaru!!!
  0  0
 2. Očekujem red u zdravstvu,poštovanje svih propisa i kontrolisanje svih nepodobnih,red u državi,a to očekuju svi koji rade za dobro Crne Gore i svoje lično.Naš glavni zna što radi,a ostali neka se paze.Podržavam Tamaru i vjerujem da će joj ovo biti dodatna specijalizacija,a ne opuštanje.
  0  0
 3. Cestitke Tamara!!!Samo naprijed u nove izazove!!Ko god je sa tobom imao bilo privatni bilo profesionalni kontakt zna tvoje ljudske i strucne kvalitete!!!Ne kaze se bez veze za dobrim konjem prašina se diže.Srećno!!!
  0  0
 4. Vlast se moze mijenjati: 1. na izborima, 2. krvlju, bukom, prijevarom, kupovinom, protestima,… A u CG ce se “moci” mijenjati na jesen na IZBORIMA!!!
  Demos je sa dr. Tamarom dobio lucidno perspektivno politicarko. CG trebaju osobe koje poznaju, osjecaju; Bitne karakteristike participativnog planiranja! “Ako je nesto sigurno, sigurna je promjena; svijet koji planiramo za danas nece u tom obliku postojati sjutra.” Philip Crosby
  0  0
 5. CESTITAM I ZELIM, A ZNAM DA SA PRAVOM SVI OCJEKUJEMO NJEN USPJESAN RAD! U POLITICI, ZIVOTU,…, POBJEĐUJU; PAMETNI, UPORNI, HRABRI,.. DR. TAMARA JE BILA PERJANICA IZBORA, GS, I BICE TO I KAO POMOCNICA MINISTRA I KASNIJE NA IZBORIMA DEMOSA!!
  0  0
 6. Zamislite jačinu Demosa kad je pored stotine doktora iz PG i NK našao Vujovićku da ona kontroliše Šegrta i ostalu DPS svitu!!? Mnogo su se uplašili kad su čuli ko će ih kontrolisati. Uostalom, ima li razlike između Izbora – GS i DPSa?
  0  0
 7. Tamara je pametna, obrazovana i elekventna zena. Nemoguće je boriti si i za sebe i za druge bježeći od svake odgovornosti i stalno kritikujući. Nadam se uspješnom radu do izbora, a onda će se pokazati i vlast i opozicija.
  0  0
 8. Bravo za Demos sto je predlozio Dr Tamaru Vujovic. Koliko cujem Demos je predlozio i Mr Misa Bazdara za kontrolora finansija u Opstini. Svaka cast na strucnim i profesionalnim ljudima. Bravo za Demos. Imate mj glas.
  0  0
 9. To joj je i bio cilj,a ne napredovanje opštine i interes građana.Ko ih nije pročitao nije iskusan,to vam je vlast i opozicija udružena u guranju oko odskočne daske. Foliraju se narodu koji ništa ne zna,a ne može ni da shvati.Neka je,neka,eto joj šanse da unaprijedi Crnu Goru,protiv koje je do juče zdušno bila.Sretan veliki rad i poštovanje države.
  0  0
 10. Da li je ovo realno i normalno???? Đe ode ova država? Milo od blata ćemo te praviti i sliku ti ljubiti pazite što vi velim!! A ne ne odavde se mora bježati što prije ustvari odmah… Bolesno i nenormalno
  0  0

Ostavite komentar

*

code