Tek prvi nemio bilans nevremena, Komisija će procijeniti štetu

Tek prvi nemio bilans nevremena, Komisija će procijeniti štetu

0
Podijeli

Kamenari, sa 30-tak otkrivenih kuća, Meljine, Nemila, Podi, posebno kuće Zrnovića i Tomanovića i skoro 100 drugih oštećenih privatnih i privrednih objekata, od pumpne stanice do balon sale u Meljinama, vozila, kamiona, imanja, zelenog fonda, za sada je bilans jutrošnje oluje, snažne pijavice koja je zahvatila dijelove Herceg Novog.

Opštinski tim za vanredne situacije dogovorio je da se što prije formira Komisija za procjenu štete od nevremena. Služba komunalne policije i inspekcijskog nadzora je do 15 h sačinila 58 zapisnika sa fotografijama o oštećenjima na stambenim i poslovnim objektima. Oni će biti polazište za rad Komsije.

Picerija i restoran

Kako su saopštili iz press službe, do tog termina je bilo oko 20 prijava zbog štete na automobilima. Manja oštećenja bila su i na privatnim vozilima pripadnika Službe zaštite i spasavanja, dok su službena vozila i kamioni ostali neoštećeni.

Komunalne i službe zaštite su i dalje na terenu, ili pripravne, a obiman posao ih čeka i narednih dana.

Iako je Opština građanima čiji su objekti oštećeni ponudila smještaj i hranu, do sada nije bilo prijavljenih i porodice su se nekako snašle.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code