Tender za dugoročni zakup Donje Arze produžen šesti put

Tender za dugoročni zakup Donje Arze produžen šesti put

1254
1
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

images_slike_gradovi_hn_arzaSavjet za privatizaciju i kapitalne projekte produžio je šesti put rok za dostavljanje ponuda na međunarodni tender za davanje u dugoročni zakup zemljišta i akvatorijuma na lokaciji Donja Arza u Opštini Herceg Novi, do 10. juna. Otkup tenderske dokumentacije produžen je do 3. juna.
Prethodni rok za dostavljanje ponuda bio je 11. mart. Tender za dugoročni zakup, od 31 do 90 godina, zemljišta i akvatorijuma na lokaciji Donja Arza raspisan je sredinom novembra 2014. godine, a prvobitni rok za dostavljanje ponuda bio je 12. februar prošle.
Pravo da dostave ponude imaju iskusni domaći i strani investitori, s finansijskom sposobnošću i iskustvom u projektovanju, gradnji i poslovanju turističkih kompleksa. Potencijalni zakupci imaju obavezu finansiranja, projektovanja, gradnje i upravljanja turističkim kompleksom.
U zakup se izdaje zemljište površine 94,68 hiljada metara kvadratnih i akvatorijuma od 4,69 kvadratnih metara.
Lokacija se nalazi u blizini tvrđave Arza, austrougarske građevine smještene na istoimenom poluostrvu i u blizini plaže Žanjice, na putu za Plavu špilju.
Učesnici koji otkupe tendersku dokumentaciju mogu formirati konzorcijum, koji može učestvovati na tenderu pod uslovom da svi njegovi članovi zajedno ispunjavaju kvalifikacione uslove.

Zainteresovani treba da navedu period zakupa, koji ne može biti kraći od 31 godine i duži od 90 godina, kao i iznos zakupnine po metru kvadratnom, čiji garantovani iznos ne smije biti manji od jednog EUR po kvadratu godišnje.
Potencijalni zakupac treba da dostavi investicioni program i biznis plan, u kojima će precizno biti navedena struktura, dinamika i iznos investicija po godinama i planirani izvor potrebnog investicionog kapitala.
Investicioni program mora biti obezbijeđen činidbenom garancijom.Ponuđač je obavezan da u roku od pet godina od početka realizacije ispuni obaveze predviđene tim programom.
Učesnicima na tenderu biće omogućen obilazak lokacije, a ponuđač je dužan da uplati depozit ili dostavi bankarsku garanciju u iznosu od 150 hiljada EUR, naplativu na prvi poziv.

Picerija i restoran

1 komentar

Ostavite komentar

*

code