Teretane na otvorenom u Zelenici, Đenovićima, Bijeloj i na Toploj

Teretane na otvorenom u Zelenici, Đenovićima, Bijeloj i na Toploj

7348
13
Podijeli

Herceg Novi je, nakon Igala dobio još tri nove teretane na otvorenom. Na inicijativu Agencije za izgradnju i razvoj Herceg Novog, Turistička organizacija je donirala sredstva za nabavku i montažu četiri kompletne aktivne zone za trening, saopšteno je iz TO.

Prema riječima direktora Agencije za izgradnju i razvoj Herceg Novog Nikše Grgurevića, nakon pozitivne reakcije građana Igala, uz pomoć donatora akcija je nastavljena duž cijele rivijere.

Picerija i restoran

– Na ovaj način stimulišemo ljude na vježbanje u prirodi i forsiramo aktivne i zdrave stilove života – kaže on, zahvalan Turističkoj organizaciji koja je donirala sredstva.

Teretana na Toploj je na zemlji koju je za tu namjenu ustupila OŠ Dašo Pavičić. Teretana je postavljena na mjestu gdje je po projektu predviđena u okviru budućeg sportskog terena za košarku čija izgradnja je planirana u budućnosti na osnovu projekta koji je izradio stručni tim Agencije.

U Zelenici je postavljena teretana na zemlji koju je ustupilo preduzeće Mješovito, u Đenovićima i Bijeloj ispred Domova kulture.

Tako su uspostavljene aktivne zone duž cijele rivijere. Grgurević najavljuje da će uz donatore nastojati da pokriju sličnim projektima zaleđe, Lušticu kao i MZ Kamenari.

VD direktorica TO Herceg Novi, Ana Stanišić ističe saradnju TO i Agencije za razvoj grada kao jedan od pozitivnih primjera zajedničkog djelovanja hercegnovskih ustanova, “u projektima  koji oplemenjuju  život sugrađana, izgled i imidž grada”.

13 Komentari

 1. Đe je inspekcija i jeste li pribavili dozvole,je li ovo po DUP-u,ima li Plana,ako ćemo po propisima na osnovu kojih pošteni čovjek ne može na svojoj zemlji da napravi ni kuću,ni kapunijeru? Pozdrav za onoga iz MZ koji bi pred izbore malo tuđega da pokloni onome ko nema.

 2. Je li to magistarski rad opštinskih dobrih đaka? Ko niđe ne radi nije mu do zabavišta,ko ozbiljno radi nema kad,pa se klackajte vi u radno vrijeme i dalje slobodno.Narod nema vremena,bori se za osnovne potrebe,a vi ko da nam samo treba rekreacija i zabava.Đe vi političari živite?Ne kinđurite to malo zelenih površina ,bolje bi za vaš uspjeh bilo….

  3
  11
 3. Dobar potez…pohvalno…mogli ste jos dvije sprave da napravite za zene…uglavnom su za muskarce..I zasto niste na Toploj napravili za propadanje spravu kao u Igalu,najkorisceniju od svih sprava uglavnom

  6
  2
 4. Ove otvorene teretane su jedan od ljepsih trendova u poslednje vrijeme..
  Apel da opstina uradi isto ovo i na SAVINU!
  Jedino naselje koje je bez otvorene teretane izgleda. A zainteresovanih za vjezbanje ima i te kako!

  7
  1
 5. prva je teretana u kumboru napravljena.
  a druga stvar sto niste ove stope od sprava ukopali dublje i prekrili tankim slojem zemlje ljepse bi izgledalo , a nije neki veliki posao .

  10
  2
 6. ako nema turisticka usvojen finansijski plan kp sto pise u predhodnim tekstovima znaci li to da je ovo jedna od nelegalnih fin transakcija iako ideju podrzavam

  3
  4

Ostavite komentar

*

code