Tijana Vidojević u mladoj reprezentaciji Crne Gore

Tijana Vidojević u mladoj reprezentaciji Crne Gore

1516
8
Podijeli

tijana vidojevicKK Castel Nuovo ove godine je obavio dobar posao u radu sa mlađim kategorijama. To potvrđuju plasmani ženskih kadetskih i juniorskih selekcija ovog kluba na F4 KSCG liga ove tamičarske sezone. Ali, kruna svega je poziv za članstvo u nacionalni sastav do 20 godina za Prvenstvo Evrope B divizije za mladu i talentovanu košarkasicu KK Castel Nuovo, Tijanu Vidojević.
Tokom okupljanja raznih selekcija NTCG, ove godine je bilo pozvano na širi spisak 8 košarkašica iz KK Castel Nuovo.
– Sve ovo dokazuje da se uloženi rad djevojčica i trenera kluba isplatio, a da je novska košarka dobila još jednu igračicu koja će u budućnosti pronijeti glas o našoj prepoznatljivoj školi košarke – poručili su iz kluba.
Tijana Vidojević je ove godine nosilac igre juniorskog sastava kluba, a do sada je osvojila zlatne medalje u pionirskoj i u kadetskoj konkurenciji u takmičenjima za mlađje kategorije KSCG.

8 Komentari

 1. Dajte ljudi dozovite se upamet , pustite ova glupa prepucavanja , ona su nas i dovela do “ovih visina” , pokusajte da budete dostojanstveni i da nasoj sugradjanki Tijani Vidojevic svi zajedno pozelimo uspjeh u reprezentativnom dresu
  0  0
 2. Dragi gospodine, svaka cas za tu JEDNU igracicu koja je pozvana za mladu reprezentaciju Crne Gore, samo pitam gdje se izgubise imena i prezimena tih ostalih 7? To je svakako veliki uspjeh zar ne?? 8 igracica u reprezentaciji nemaju ni mnogo jaci klubovi od jednom Castel Nuova koji ukupno sa onim malim djevojcicama ima 15 igracica! Ako je tako kako vi kazete zasto onda i te ostale igracice nisu imenovane?? Nije li to diskriminacija??
  0  0
 3. Cantel Nouo nema osam igračica u klub a ne da su za reprezentaciju mora da cu računali i početnice u klubu jer ih onda ima 11 na klupu a kad sve kategorije takmičarske dodju na trenung ima ih 14 djevojcica mora da je štamparska greška
  0  0
 4. TIJANA SREĆNO U REPREZENTATIVNOM DRESU !
  @CG … trebate se dosta zastidjeti , umjesto da poželite mladoj i talentovanoj djevojci , koja je svojim radom i odricanjem dogurala do mlade reprezentacije , puno sreće i uspjeha u reprezentaciji Crne Gore i da se sa njenim uspjehom i uspjehom drugih igračica koje će nastupiti za Crnu Goru iz našeg grada ( Radovićke, Baćovićke iz ŽKK Primorja i Bigovicke iz ŽKK Novi), pronese glas da se u Novom dobro radi sa djevojčicama , vi ovu objavu koristite da bi svojim navodnim pitanjem i interesovanjem za neka imena košarkašica na jedan neljudski način , u pogrešnom trenutku , pokušali da omalovažite evidentan uspjeh kluba iz Bijele. Pa kakve veze imaju imena nekih košarkašica sa nekog spiska sa okupljanja sa pozivom naše sugrađanke da brani boje svoje zemlje u mladoj reprezentaciji ? Gospodine ili Gospođo draga treba pozdraviti sve uspjehe naših sportista iz Novoga nebitno za koji klub se takmiče ili nastupaju !
  0  0

Ostavite komentar

*

code