Tijana Vidojević u mladoj reprezentaciji Crne Gore

Tijana Vidojević u mladoj reprezentaciji Crne Gore

1241
8
Podijeli
 

tijana vidojevicKK Castel Nuovo ove godine je obavio dobar posao u radu sa mlađim kategorijama. To potvrđuju plasmani ženskih kadetskih i juniorskih selekcija ovog kluba na F4 KSCG liga ove tamičarske sezone. Ali, kruna svega je poziv za članstvo u nacionalni sastav do 20 godina za Prvenstvo Evrope B divizije za mladu i talentovanu košarkasicu KK Castel Nuovo, Tijanu Vidojević.
Tokom okupljanja raznih selekcija NTCG, ove godine je bilo pozvano na širi spisak 8 košarkašica iz KK Castel Nuovo.
– Sve ovo dokazuje da se uloženi rad djevojčica i trenera kluba isplatio, a da je novska košarka dobila još jednu igračicu koja će u budućnosti pronijeti glas o našoj prepoznatljivoj školi košarke – poručili su iz kluba.
Tijana Vidojević je ove godine nosilac igre juniorskog sastava kluba, a do sada je osvojila zlatne medalje u pionirskoj i u kadetskoj konkurenciji u takmičenjima za mlađje kategorije KSCG.

8 Komentari

  1. Dajte ljudi dozovite se upamet , pustite ova glupa prepucavanja , ona su nas i dovela do “ovih visina” , pokusajte da budete dostojanstveni i da nasoj sugradjanki Tijani Vidojevic svi zajedno pozelimo uspjeh u reprezentativnom dresu

  2. Dragi gospodine, svaka cas za tu JEDNU igracicu koja je pozvana za mladu reprezentaciju Crne Gore, samo pitam gdje se izgubise imena i prezimena tih ostalih 7? To je svakako veliki uspjeh zar ne?? 8 igracica u reprezentaciji nemaju ni mnogo jaci klubovi od jednom Castel Nuova koji ukupno sa onim malim djevojcicama ima 15 igracica! Ako je tako kako vi kazete zasto onda i te ostale igracice nisu imenovane?? Nije li to diskriminacija??

  3. Cantel Nouo nema osam igračica u klub a ne da su za reprezentaciju mora da cu računali i početnice u klubu jer ih onda ima 11 na klupu a kad sve kategorije takmičarske dodju na trenung ima ih 14 djevojcica mora da je štamparska greška

  4. To je sve koje treniraju klubu .To nema ni Real da svi igrači igraju u reprezentaciji.Bravo svaka čast? ???

  5. TIJANA SREĆNO U REPREZENTATIVNOM DRESU !
    @CG … trebate se dosta zastidjeti , umjesto da poželite mladoj i talentovanoj djevojci , koja je svojim radom i odricanjem dogurala do mlade reprezentacije , puno sreće i uspjeha u reprezentaciji Crne Gore i da se sa njenim uspjehom i uspjehom drugih igračica koje će nastupiti za Crnu Goru iz našeg grada ( Radovićke, Baćovićke iz ŽKK Primorja i Bigovicke iz ŽKK Novi), pronese glas da se u Novom dobro radi sa djevojčicama , vi ovu objavu koristite da bi svojim navodnim pitanjem i interesovanjem za neka imena košarkašica na jedan neljudski način , u pogrešnom trenutku , pokušali da omalovažite evidentan uspjeh kluba iz Bijele. Pa kakve veze imaju imena nekih košarkašica sa nekog spiska sa okupljanja sa pozivom naše sugrađanke da brani boje svoje zemlje u mladoj reprezentaciji ? Gospodine ili Gospođo draga treba pozdraviti sve uspjehe naših sportista iz Novoga nebitno za koji klub se takmiče ili nastupaju !

Ostavite komentar

*

code