Titula mlađim pionirima KK As Herceg Novi u Baru

Titula mlađim pionirima KK As Herceg Novi u Baru

2140
0
Podijeli

Mlađi pioniri KK AS Herceg Novi savladali su sinoć u Baru ekipu KK Antivari Bar rezultatom 40:44, po četvrtinama 14:18, 6:7, 12:9, 8:10, čime su osvojili prvo mjesto u Južnoj regiji, pošto su nakon 16 kola jedina neporažena ekipa.

Novljane su do pobjede nosili sjajna Jovana Savković sa 12 postignutih poena i Matija Otašević sa 13. Jovan Bojanić postigao je 11, a Nikola Đuričić 8. Doprinos pobjedi dali su i Srđan Vujačić, Strahinja Drašković, Jovan Kokot, Vuk Maletin, Danilo Dabović, Nikola Petrović, Luka Glušac, Vasilije Šćekić i Dušan Ozrinić.

Picerija i restoran

Iz uprave kluba prezadovoljni su ovogodišnjom sezonom i postignutim rezultatima u konkurenciji mlađih pionira i pionira.

– Velika pobjeda naše djece u Baru, znajući da je teren KK Antivari izuzetno težak. Do kraja prvog dijela šampionata ostala su još dva kola i mi smo teoretski obezbjedili prvo mjesto na tabeli. Radujemo se novoj tituli u Južnoj regiji. Nadamo se da ćemo bez poraza kompletirati nastup mlađih pionira u ovom šampionatu. Djeca vrijedno rade već nekoliko godina i pružaju odlične partije u kontinuitetu. Rezultat se vidi kroz osvojene medalje na nivou Crne Gore, a znamo da danas svi odlično rade-ističu iz uprave kluba.

Zahvalni su  ŽKK Primorje, koje je ustupilo igračicu vanserijskog talenta Jovanu Savković ovom klubu za takmičenje.

Ali tu je i odlična igra pionira, koji nakon 15 odigranih kola zauzimaju prvo mjesto na tabeli, sa jednim porazom, a do kraja šampionata ostalo je još pet kola.

Trener Kosta Papović je pomoćni trener kadetske reprezentacije Crne Gore. On se već nekoliko dana nalazi u Baru gdje se sa selektorom Mladenom Ostojićem ekipa priprema za veliki kadetski međunarodni turnir na kojem će učestvovati KK Real Madrid i KK Fenerbahče.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code