TIVAT DOMAĆIN PRVOG POLUFINALA JADRANSKIH IGARA

TIVAT DOMAĆIN PRVOG POLUFINALA JADRANSKIH IGARA

97
0
Podijeli

Na prvom crnogorskom polufinalu šeste sezone Jadranskih igara, sjutra u Tivtu, na rivi Pine od 19.30 h, nastupiće ekipe iz Tivta kao i jedna ekipa iz Kotora.

Nakon uspješnog nastupa tivatskih „Galiota” na prošlogodišnjem velikom Međunarodnom finalu u Biogradu na Moru, sportsko-zabavna manifestacija, Jadranske igre ove godine dolazi u grad još uvijek aktuelnih prvaka Crne Gore. Osim po odličnom društvu, Galioti su u Biogradu zapamćeni po rekordu u letećem vaterpolu, kojeg su postavili, a koji iznosi 225 punata.
Prvo polufinale u Tivtu biće održano u organizaciji Opštine Tivat i agencije Adria events, te uz podršku sponzora Turističke organizacije Tivat i Brand New Tivat.
– Jadranske igre u Tivtu velika su uvertira u ono što je pred nama, a to je crnogorsko finale Jadranskih igara 2015. gdje ćemo saznati ime crnogorskog predstavnika za međunarodni dio takmičenja na kojem će ove godine nastupiti čak 12 zemalja iz regije. Prema onome što su dosada pokazali, tivatske su ekipe veliki favoriti u Crnoj Gori te je, nesumnjivo, da će se i ove godine boriti kako bi pobijedili i ponovo predstavljali svoj grad i svoju zemlju u Međunarodnom polufinalu u Rijeci koje je na rasporedu u septembru – saopštli su organizatori.
Drugo crnogorsko polufinale biće održano dan kasnije, u Herceg Novom, na bazenu Jadran na Škveru, od 20.30 h. Pokrovitelj je Turistička organizacija Herceg Novi.
Finale je planirano za 9. avgust, u nedjelju, u Podgorici. Veliko međunarodno polufinale je 4. i 6. septembra u Rijeci, a finale se očekuje 12. septembra u Biogradu na moru.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code