Tivatski Fakultet i Univerzitet kineskog Ningboa dogovorili saradnju

Tivatski Fakultet i Univerzitet kineskog Ningboa dogovorili saradnju

915
0
Podijeli

Fakultet za mediteranske poslovne studije Tivat u koordinaciji sa Opštinom Tivat uspostavio je saradnju sa Univerzitetom Zhejiang Wanli (ZWU) iz kineskog grada Ningbo.
Kao rezultat bilateralnih razgovora tokom prošlogodišnje posjete predstavnika Opštine Tivat ovom kineskom gradu, služba predsjednka Opštine Tivat inicirala je saradnju FMS-a i Univerziteta Zhejiang Wanli u Ningbou.
fakultet tivat kina 2Tim povodom, predstavnici Fakulteta za mediteranske poslovne studije Tivat, boravili su u zvaničnoj posjeti Ningbou gdje su od 8. do 12. juna učestvovali na “The 3rd China (Ningbo)-CEEC Educational Cooperation Event” koji je okupio fakultete iz 16 zemalja istočne Evrope.
Potpisana su dva sporazuma o saradnji koja se odnose na međusobnu razmjenu nastavnika i studenata, zajedničke istraživačke projekte, programe stručnog usavršavanja i ostale oblike saradnje od zajedničkog interesa.
fakultet tivat kina 1Veliko interesovanje za studijske programe i moguću saradnju sa ovim Fakultetom pokazao je i kineski Yiwu Industrial & Commercial College. Ovo je ujedno bila i odlična prilika za promociju Tivta i Crne Gore, saopštavaju iz fakulteta.
Fakultet za mediteranske poslovne studije Tivat je raspisao konkurs za upis studenata VIII generacije. Prijave se podnose u studentskoj službi od 20. do 30. juna, a upis je od 1. do 8. jula. Konkurs možete preuzeti na sljedećem linku:
www.fms-tivat.me/download/KONKURS-FMS-2016FMS

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code