Tivatski odbornici pomažu liječenje Ive Bijelić

Tivatski odbornici pomažu liječenje Ive Bijelić

2543
4
Podijeli

tivat so 110516 2Da u prikupljanju finansijskih sredstava za liječenje u Njemačkoj teško oboljele male Novljanke Ive Bijelić, ne učestvuju samo građani Herceg Novog pokazao je i lijep gest odbornika Skupštine opštine Tivat. Naime, na posljednjoj sjednici Skupštine odbornici su, na inicijativu predsjednika Skupštine opštine Ivana Novosela, odlučili da iznos mjesečne odborničke nadoknade usmjere u humane svrhe. Na ovaj su način, za liječenje naše male sugrađanke, prikupljena sredstva u iznosu od 3,510 eura.

festa-na-skalama-za-ivu-2Akcije za prikupljanje novca za Ivino liječenje ne prestaju, pa je u organizaciji NVO Ruke i Društva dobrovoljnih davalaca krvi, a u saradnji sa organizacijom Kolo srpskih sestara sa Tople i Volonterskim klubom koji vodi Dubravka Kraljević, na stepeništu Sima Matavulja, u subotu priređena donatorska humanitarna večera – “Fešta na skalama”. Prodavane su slatke i slane delicije, kao i rukotvorine Umjetničke škole iz Mojdeža. Prikupljeno je nešto manje od 1,500 eura.

Picerija i restoran

4 Komentari

  1. Samo mala ispravka – Volonterski klub čine učenici JUSMŠ “Ivan Goran Kovačić” i predstavlja školu, a D. K. je samo jedan od koordinatora
    0    0

Ostavite komentar

*

code