TIVATSKI RAGBISTI DANAS IGRAJU PROTIV ČELIKA IZ ZENICE

TIVATSKI RAGBISTI DANAS IGRAJU PROTIV ČELIKA IZ ZENICE

0
Podijeli

U okviru III kola Balkanske lige za ragbiste, na stadionu “Arsenala” u Tivtu u nedjelju će zaigrati tivatski “Arsenal Porto Montenegro” protiv “Čelika” iz Zenice.

Biće to prvi put da se u Crnoj Gori odigrava neka ragbi utakmica Balkanske lige, a tivatski tim je jedini tim iz Crne Gore koji nastupa u toj ligi.
Pored tivatskog Arsenala, u ovoj ligi nastupaju još i timovi iz Hrvatske, Srbije, BiH i Mađarske, kao i Arsenal iz Crne Gore. Klubovi u stvari predstavljaju neformalne ragbi reprezentacije država ispred kojih igraju, kaže nam direktor kluba “Arsenal Porto Montenegro”, Igor Adžaip. On podsjeća da ovaj klub postoji već 4 godine, ali da su ove godine tek primljeni u Balkansku ligu u kojoj očekuju da će napraviti neki ozbiljniji uspjeh.
“Nadam se da ćemo pobijediti u ovoj utakmici i uopšte uspjeti da napravimo nešto u ovoj Ligi. Planiramo uskoro i otvaranje prve škole ragbija u Crnoj Gori u Tivtu za mlađe kategorije. A naš klub prije 4 mjeseca dobio je i novu upravu koju odlikuje timski rad, u koji su uključeni i neki igrači” – ističe Adžaip.
Utakmica na terenu “Arsenala” počeće u 15 h. Nakon toga, uslijediće pauza u Ligi, a takmičenje će biti nastavljeno u aprilu sljedeće godine.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code