Tivćani se pripremaju za sajmove turizma u Kragujevcu i Varšavi

Tivćani se pripremaju za sajmove turizma u Kragujevcu i Varšavi

480
0
Podijeli

tivat-vatrometU TO Tivat ovih dana se uveliko pripremaju da promovišu ponudu na sajmovima turizma u Kragujevcu i Varšavi. Ako je suditi po broju turista iz Kragujevca koji ljetuju na tivatskoj rivijeri, to područje je, prema riječima pr TO Tivat, Tamare Krstović, značajnije nego prethodnih godina:

– Osim same promocije grada imaćemo i promociju dočeka Nove godine u Tivtu. Kontaktirali smo hotele da, ukoliko imaju neku ponudu ili organizuju doček, da nam daju cijene zajedno sa informacijom o dočeku. Ako, pak, nemaju organizovani doček da svoju ponudu smještaja vežu uz doček na Pinama kako bismo imali male paket aranžmane. Tako bismo se osim ove informacije o velikom dočeku na Pinama mogli pojaviti i sa informacijom gdje se još može dočekati Nova godina u gradu.

Picerija i restoran

Ponuda tivatske rivijere  biće predstvljena i uz novi gastro vodič. Angažovana je osoba koja anketira restorane u gradu i prikuplja podatke kako bi bila napravljena kvalitetna baza podataka, a potom počelo štampanje  obimnijeg i sadržajnijeg gastro vodiča.
Pored Kragujevca, predstavnici TO Tivat biće i na značajnoj sajamskoj manifestaciji u Poljskoj:

– To je sajam turizma u Varšavi od 23. do 27. novembra. Pripremili  smo bogat izbor propagandnog materijala i obavijestili smo hotelijere i druge agencije u gradu da mogu da nam se priključe i pošalju svoj material. Većina je to i učinila pa je i to rezultat dobre pripreme za dva sajma koja se odvijaju istovremeno u Kragujevcu i Varšavi – naglašava Krstović.

Poljski turisti posljedjih  godina sve više posjećuju Crnu Goru. Prema statističkim podacima za prvih 9 mjeseci prošle godine Crnu Goru je posjetilo oko 50.000 gostiju iz Poljske, koji su ostvarili oko 260.000 noćenja što je 15 % više u odnosu na godinu prije.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code