Tivćani u Budimpešti

Tivćani u Budimpešti

974
0
Podijeli

Predstavnici Opštine Tivat posjetili su Ambasadu Crne Gore u Mađarskoj, razgovarali sa zvaničnicima toga grada i posjetili sajam turizma Travel Expo 2017, gdje TO Tivat predstavlja ponudu za ovo ljeto.

Perspektiva buduće saradnje sa Mađarskom bila je tema razgovora predsjednice opštine Tivat, dr Snežane Matijević, potpredsjednika Dejana Maslovara i njihovih saradnika sa diplomatskim osobljem u Ambasadi Crne Gore u Mađarskoj.

Picerija i restoran

Posebna čast za delegaciju iz Tivta bio je susret sa zamjenicom gradonačelnika grada Budimpešte Aleksandrom Salai Bobrovnicki, koja je predsjednicu opštine i njen tim primila u svom kabinetu. Bila je ovo izuzetna prilika da predsjednica opštine upozna zamjenicu gradonačelnika sa osnovnim informacijama o Tivtu, kao i sa svim njegovim potencijalima.

Direktorica TO Tivat, Gabrijela Glavočić iznijela je detalje turističke ponude grada. Tokom sastanka predloženi su i neki od modela intenziviranja saradnje, prije svega u oblasti turizma, kulture i obrazovanja. Zamjenica gradonačelnika Budimpešte izrazila je dobru volju i ponudila podršku, nudeći bogato iskustvo koje Budimpešta ima u ovim oblastima.

– Izuzetno sam zadovoljna i ponosna na činjenicu da smo uspjeli ostvariti kontakt sa upravom grada Budimpešte i da smo uspjeli predstaviti Tivat u najboljem svjetlu, istovremeno ojačavajući mrežu prijatelja i partnera u regionu. U tome nam je svesrdno i izuzetno pomogla naša Ambasada u Mađarskoj. Tivat je kao mali mediteranski grad interesantan turistima iz Mađarske, te nam je od izuzetne važnosti stvaranje kontakata i  predstavljanje na ovom tržištu – rekla je predsjednica Matijević.

Uslijedio je obilazak štanda TO Tivat, koja zajedno sa Nacionalnom turističkom organizacijom prezentuje  ponudu na sajmu turizma “Travel Expo 2017”,koji se od 2. do 5. marta održava u Budimpešti.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code