TK Herceg Novi uspješan na prvom Dubrovačkom akvatlonu

TK Herceg Novi uspješan na prvom Dubrovačkom akvatlonu

1034
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

U konkurenciji od 59 takmičara na prvom Dubrovačkom akvatlonu juče je ostavrilo značajan uspjeh i sedam triatlonoca iz Herceg Novog.triatlonci-akvatlon-dub-2Iako je prvobitno  bilo predviđeno plivanje 1000 metara u dva kruga ispod Lazareta, ono je zbog lošeg vremena skraćeno na 500 metara, a potom je slijedilo trčanje 5000 metara s podkrugom do Svetog Jakova i natrag.

Maja Bonačić (TK Swibir Zagreb) i Toni Elezović (TK Split) pobjednici su ‘Dubrovnik Aquathlona’, prvog međunarodnog dubrovačkog multisport događaja i jedinstvenog sportskog iskustva.

Picerija i restoran

Drugo mjesto u konkurenicji žena pripalo je Jeleni Tomašević iz TK Herceg Novi, dok je bronza pripala Marini Hanzijer iz Dubrovnika. Jakša Diklić (TK Dubrovnik) osvojio je srebro u konkurenciji muškaraca. Treće mjesto zauzeo je Ivan Gobin(TK Zadar).

Dobre rezultate su ostvarili i Lidija Vukić 3.mjesto u kategoriji (30-39), Luka Čupić  apsolutno 5.mjesto (3. Mjesto u kategoriji 20-29) kao i Vitomir Milošević ukupno 7.mjesto (4. Mjesto u kategoriji 20-29).

triatlonci-akvatlon-dub-1

Iz TK Herceg Novi iskazuju velike pohvale organizatoru, TK Dubrovnik, kao i volonterima koji su, uprkos jakom jugu i kiši, obavili i veliki posao: obezbiejdili osiguranje, okrepu, dodjelu nagrada, sve na visokom nivou.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code