TO Budva na sajmu kongresnog turizma u Ljubljani

TO Budva na sajmu kongresnog turizma u Ljubljani

265
0
Podijeli

to budva sajam ljubljana 1Turistička organizacija opštine Budva predstavila je turističku ponudu budvanske rivijere na sajmu MICE turizma “Conventa – 8th New Europe Exhibition For Meetings, Events & Incentives” u Ljubljani.

Sajam je održan 20. i 21. januara i tom prilikom prezentovana je Budva kao destinacija i posebno kongresna ponuda Budve, kroz unapred zakazane sastanke sa predstavnicima agencija i turoperatora iz Norveške, Ujedinjenog Kraljevstva, SAD, Španije, Njemačke, Italije, Francuske, Poljske, Hrvatske, Albanije i Mađarske, navodi se u saopštenju TO Budva.

Učešće Turističke organizacije opštine Budva na ovom sajmu je od značaja za dalji razvoj poslovnog turizma, koji je za Budvu posebno važan iz aspekta produžetka turističke sezone i razvoja cjelogodišnjeg turizma.

to budva sajam ljubljana 2Pored Turističke organizacije opštine Budva, svoju ponudu predstavile su i Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, Turistička organizacija Podgorice, zatim hotel Regent Porto Montenegro i Talas Montenegro DMC.

“Conventa” se održava osmi put u Kongresnom centru u Ljubljani, i okuplja predstavnike kongresnih biroa, agencija i hotela iz zemalja regiona jugoistočne Evrope, i stotine kupaca iz cijelog svijeta koji planiraju da organizuju poslovne skupove u našem regionu.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code