TO Budva predstavila turističku ponudu u Mariboru

TO Budva predstavila turističku ponudu u Mariboru

310
0
Podijeli

to budva maribor 051215 2Turistička organizacija opštine Budva predstavila je, u Mariboru, turističku ponudu budvanske rivijere sa posebnim akcentom na doček Nove godine u Budvi, kako na trgu ispred Starog grada, tako i u budvanskim hotelima.

U organizaciji prestižne slovenačke turističke agencije „Relax“ i Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, u Mariboru je održana konferencija za novinare na kojoj su predstavljeni potencijali Crne Gore, sa posebnim osvrtom na zimsku turističku sezonu.

Delegaciju Crne Gore predvodila je Željka Radak Kukavičić, direktorka Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, a činili su je, pored Turističke organizacije opštine Budva, lokalne turističke organizacije Bara i Kotora, zatim predstavnici turističke privrede Crne Gore i nacionalnog avio prevoznika, Montenegro Airlines-a.

to budva maribor 051215 1Ponudu Budve tokom svih 12 mjeseci, sa posebnim akcentom na novogodišnje praznike, predstavio je Aleksandar Armenko, pomoćnik direktora TO Budve.

Agencija „Relax“ ovim povodom je štampala i specijalni katalog sa promotivnim cijenama, koje se za sedmodnevni aranžman u Crnoj Gori (uključujući avio prevoz) kreću već od 200 eura.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code