TO Budva: Samostalno i uspješno na Sajmu turizma u Beogradu

TO Budva: Samostalno i uspješno na Sajmu turizma u Beogradu

950
0
Podijeli

to budva sajam bg 200216 1Turističko tržište Srbije je izuzetno značajno i za Budvu, pa Turistička organizacija Budve nastoji da kroz sastanke, promotivni materijal i jedinstven, samostalan nastup na međunarodnom sajmu turizma, od 18. do 22. februara u Beogradu, u što boljem svijetlu predstavi novine u turističkoj ponudi.
Tokom prvog sajamskog dana, Svetozar Cvetković, glumac i urednik programa 30. jubilarnog Festivala “Grad teatar”, Blažo Radoman, direktor JU “Grad teatar “, Vida Ognjenović, rediteljka i spisateljica i Danilo Marunović, mladi crnogorski reditelj, predstavili su koncepciju ovogodišnjeg Festivala koji će predstavom “Antigona” u režiji Lenke Udovički otvoriti pozorište “Ulysses” sa Brijona.
to budva sajam bg 200216 3U okviru drugog dana sajma turizma, TO Budva je najavila 14. Međunarodni budvanski Karneval, koji će početi 6. maja i trajati tri dana. Nakon završetka glavne karnevalske povorke nastupiće, između ostalih, Jelena Tomašević, koja je i bila gost na štandu TO Budve.
Veliku pažnju medija, pored prisustva značajnih gostiju iz svijeta turizma, kulture i zabave privukla je i nagradna igra “Točak sreće “, gdje su kao sponzori brojnih nagrada, pored Turističke organizacije opštine Budva, učestvovali i brojni budvanski privrednici i hotelijeri. Trećeg dana nastupa će se predstaviti Sea Dance festival.
Budvanska turistička privreda, hoteli “Avala”, “Splendid” i HG “Budvanska rivijera”, veoma su zadovolji sajamskim nastupom i interesovanjem turista. Iz HG “Budvanska rivijera” kažu da sajamski popust koji daju za vrijeme sajma daje rezultate, pa već sada imaju određen broj potvrđenih rezervacija.
to budva sajam bg 200216 2Na štandu Turističke organizacije opštine Budva prisutni su i predstavnici hotela “The Queen of Montenegro”, turistička agencija “Talas M”, Aqua park i Sea Dance-a.
Sve vrijeme trajanja sajma, pored Jelene Rađenović, direktorke TO Budve, opštinu Budva i njene turističke potencijale prezentuje i predsjednik Opštine Budva, Srđa Popović.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code